Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van alle aspecten van zelfreinigende filters

Sep 28, 2018

Het zelfreinigend filter wordt momenteel veel gebruikt in de behandeling van de watersector. Zijn eenvoudige ontwerp en goede prestaties maken het afvalwater de beste filtratie-effect bereiken. Het zelfreinigend filter overwint vele tekortkomingen zoals kleine vuil absorptie, verstopping van vuil, detachement en schoonmaken van de filter deel, en mislukking aan het controleren van de filter staat, en heeft de functies van de ruw water filteren en automatisch reinigings- en ontladen van het filterelement. Bovendien, het systeem biedt ononderbroken aanvoer van het water bij het schoonmaken van de riolering, de werkende staat van het filter kan worden gecontroleerd, en de mate van automatisering is hoog.

 

Het zelfreinigend filter gebruikt een multi-layer structuur en het gepatenteerde geweven filter met de hoogste nauwkeurigheid van 10 micron wordt gebruikt als het filtermedium. De mesh filter is gemaakt van roestvrij staal 316L, waardoor de voordelen van stabiele filtratie effect en corrosie weerstand heeft. Het zelfreinigend filter opent de klep aftappen door de schakeloptie drukverschil en rijdt de schoonmaak apparaat voor het verwijderen van de zwevende onzuiverheden op het scherm van de filter. Tijdens dit reinigingsproces, de water uitvoer niet wordt beïnvloed.

 

Zelfreinigend filter heeft goede filter effect, het speciale filter voor gepatenteerde geweven gaas zorgt voor effectieve filtratie gebied en effect; en de terugslag effect is goed. Het punt-voor-punt zuig scanning technologie aanneemt en de stroomsnelheid van de omgekeerde water op het mondstuk enkele tientallen meter per per In seconden bereikt, zorgen ervoor dat het filter is 100% schoon; de backwash kost minder tijd, alleen duurt ongeveer 10 seconden, en het systeem blijft stromen tijdens het reinigen.

 

Zelfreinigend filter is zeer low-cost, roestvrij staal 316 filter heeft geen direct contact met het schoonmaken mechanisme, geen slijtage probleem, normaal gebruik kan worden gebruikt voor ten minste 10 jaar, in het algemeen vereist geen onderhoud; op hetzelfde moment, kan elektronische controller worden gebruikt volgens de behoeften van de gebruikers; De centrale controlekamer is verbonden automatisch registreren het aantal cleanings.http://www.inocofiltration.com/ te realiseren bewaking op afstand