Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van een zelfreinigend filter voor externe schraper in vergelijking met inwendig schrapen

Jun 29, 2019

Met de voortdurende vooruitgang van de industrialisatie in China worden schraperzelfreinigende filters op grote schaal gebruikt in de industriële sector. De zelfreinigende filterschraper kan worden geschraapt met meerdere sets passingen en worden bevestigd aan het oppervlak van het filterelement, en het schrapende effect is goed; het schraapmateriaal kan van roestvrij staal worden gemaakt en van binnen worden geschraapt vanwege het hoekprobleem. Als een roestvrijstalen schraper wordt gebruikt, is het filterelement ernstig versleten.

Nadat de zelfreinigende filtercilinder groter is dan 400, is de hoeveelheid reinigingsontlading aanzienlijk kleiner dan die van het interne afschraaptype. Extern schrapen vermindert het afval van materialen; nadat de cilinder groter is dan 400, is het schrapersysteem van de buitenste schraper nog steeds op zijn plaats. Nadat de binnenste schraper groot is, kunnen de schraper en het filter niet precies passend worden aangebracht. Zelfs als de nauwkeurigheid van de bewerking wordt bereikt, kan de bevestiging tussen de as en de afstrijker de vervorming als gevolg van de lengte vergroten.

Het zelfreinigende filterelement aan de binnenkant van het filtermes wordt verwerkt en gefixeerd. Vanwege de noodzaak van de passing van de borgring en de vloer, is de werkelijke tolerantie onvermijdelijk vanwege de bewerkingstoleranties en montagetoleranties en kunnen de schraper en het filterelement niet volledig worden gemonteerd. Het schrapen is niet schoon; het buitenste schraapfilter en schraapsamenstel kunnen als geheel na de montage over-verwerkt worden om fouten te minimaliseren.

De binnenste schrapende aandrijfas is lang ten opzichte van de buitenste schraper, en hoe langer de schacht, des te gemakkelijker het is om te vervormen, hetgeen opnieuw de pasnauwkeurigheid beïnvloedt. Het schraapsamenstel van de buitenste schraper is een vaste eenheid, het aandrijfasgedeelte is kort, vervorming en fouten worden niet veroorzaakt door de as, en vervorming veroorzaakt geen extra slijtage aan de asafdichting. Www.inocofiltration.com