Huis > Kennis > Inhoud

Voordelen van zelfreinigende filters in vergelijking met traditionele filtratieproducten

Feb 23, 2019

Het zelfreinigende filter is een typisch filterapparaat. Het gebruikt het filter om onzuiverheden in het water direct te onderscheppen, verwijdert gesuspendeerde vaste stoffen en deeltjes, waardoor de troebelheid aanzienlijk wordt verlaagd, de waterkwaliteit wordt gezuiverd en systeemvervuiling, algen, roest enz. Worden verminderd. Het doel is om het water te reinigen en de rest te beschermen van het systeem werkt niet goed.

 

Omdat het zelfreinigende filter intelligente apparatuur gebruikt, kan het systeem automatisch de mate van onzuiverheidafzetting vaststellen en automatisch het signaal van de afvalwaterklep ontladen. Vooral wanneer het wordt gebruikt in de waterbehandelingsindustrie, zorgen het eenvoudige ontwerp van het zelfreinigende filter en de goede prestaties ervoor dat het afvalwater het gewenste filtratie-effect bereikt.

 

In vergelijking met de traditionele filterproducten, overwint het zelfreinigende filter niet alleen vele tekortkomingen, zoals een kleine hoeveelheid vuil, gemakkelijk te blokkeren door vuil, moet het worden gedemonteerd en gereinigd in het filtergedeelte en kan het de staat van het filter niet controleren , en kan ook het onbehandelde water filteren en automatisch Het filterelement vervult de functie van reiniging en afvoer van het rioolwater, en het systeem zorgt voor een ononderbroken watertoevoer bij het reinigen van het rioolwater, en de werktoestand van het filter kan worden gecontroleerd, en de mate van automatisering is hoog.

 

Onder normale omstandigheden kunnen de werking en regeling van het zelfreinigende filter worden voltooid zonder externe energietoevoer; en de continue reiniging tijdens de terugspoelperiode kan worden aangepast; de uitrusting kan verticaal, horizontaal, omgekeerd, elke positie in elke richting zijn. Installatie, gebruikt in industriële, landbouw, gemeentelijke macht, elektronika, geneeskunde, voedsel, druk en het verven, bouw, staal, metallurgie, document en andere industrieën, waterfiltratie.

 

Wanneer het zelfreinigende filter bijvoorbeeld wordt gebruikt bij het hergebruik van water, is de waterkwaliteitsindex na filtering door het zelfreinigende filter lager dan de waterkwaliteitsnorm van drinkwater, maar hoger dan het rioolwater dat mag worden afgevoerd. De waterkwaliteitsnorm kan worden gebruikt als parkgroen en rivier- en meerwater, stedelijk groen water, sproeiwater van wegen, thermische energiecentrales en koelwater van chemische fabrieken, waswater voor auto's, enz., Waardoor de kosten van het waterverbruik aanzienlijk worden beperkt en hulpbronnen worden bespaard .www.inocofiltration.com