Huis > Kennis > Inhoud

Luchtfilter Filtratie Efficiëntie De implementatie van normen en het aantal luchtfilters

Jan 23, 2018

Het luchtfilter, letterlijk begrepen, is een filtertype dat wordt gebruikt om lucht te filteren, een luchtfilter genoemd. Dus, dit soort filter, welke kennis moet worden beheerst, voordat ze correct kunnen worden gebruikt en tegelijkertijd om goede resultaten te garanderen? Het volgende zal dit probleem, dit soort filter leren en begrijpen, aanpakken, zodat het ook het product in gebruik kan maken, goede economische voordelen, om verspilling te voorkomen.

1. Luchtfilter, wat al een tijdje na gebruik een geur ruikt, wat is de reden?

Luchtfilter, in de loop van zijn gebruik, is het filteren van het stof en deeltjes onzuiverheden in de lucht, om het doel van het zuiveren van de lucht te bereiken. De lucht in het vuil wordt vastgehouden in het filtermateriaal. Daarom zal na langdurig gebruik van het filter het vuil op het filtermateriaal worden beschimmeld en bedorven, wat geur veroorzaakt, zodat er geur op het luchtfilter wordt gegenereerd. Dus moet regelmatig worden schoongemaakt of vervangen, om de bovenstaande problemen te voorkomen.

2. In de farmaceutische industrie, het gebruik van luchtfilters, de hoge milieueisen? Wat is ook een HEPA-filter?

In de farmaceutische industrie is er, als een luchtfilter wordt gebruikt, een grote vraag naar milieueisen. Dus, kan niet slordig en ontspannen zijn. Het HEPA-filter, dat een droog, hoog rendement luchtfilter is dat kan worden verwerkt, is gemaakt van gelamineerde, dunne vellen van boorsilicaatmicrovezels.

3. Luchtfilterefficiëntie, de referentiestandaard is wat? Of strikt handhaven?

Luchtfilterfilterefficiëntie, een referentie en de implementatie van normen, is GB / T14295-93 "luchtfilter" en GB13554-92 "hoogrendementsluchtfilter" deze twee. Bovendien moeten deze twee criteria strikt worden gehandhaafd. Ze mogen niet slordig zijn. Bovendien moet u zich bewust zijn van de noodzaak om regelmatig te reinigen, zodat verontreinigingen in de lucht niet op het filtermateriaal terechtkomen en op zijn beurt de kwaliteit van het filter beïnvloeden.

4. Luchtfilter, het algemene aantal luchtfilters?

Het aantal luchtfilters in het luchtfilter kan een of meer zijn, afhankelijk van de feitelijke situatie en vereisten. Zijn rol is om schadelijke onzuiverheden in de lucht weg te filteren en vervolgens de slijtage van deze componenten, zoals Qigong, zuigers, zuigerveren en kleppen, te vertragen. Http://www.inocofiltration.com/