Huis > Kennis > Inhoud

Lucht filterinstallatie en hoogrenderende stof capaciteit voor specifieke gelegenheden te houden

Feb 25, 2019

[Overzicht] Er zijn vele soorten van specifieke soorten filters, en de specifieke typen die zal worden hierna zijn luchtfilters, en op dit soort filters, kunnen ze opnieuw worden ingedeeld. Dus voor ons is de vertrouwdheid en het begrip van dit soort filter zeer noodzakelijk, zodat het kan worden gebruikt, correct en redelijk, en op hetzelfde moment, maar kan ook verhogen uw expertise op dit gebied.

 

1. gips bouw materialen fabriek, doet het moet gebruiken van luchtfilters? Welk deel van het luchtfilter is zeer belangrijk en kritische?

Gips bouw materialen fabriek, die gebruiken luchtfilter, moet omdat het gips stof tijdens de verwerking, genereert als het niet tijdig verwijderd, het vliegende stof, wat leiden tot milieuvervuiling produceren zal zal, en kan ook oorzaak van invloed op de normale werking van het apparaat. Gebruik daarom een luchtfilter te voorkomen van problemen zoals milieuverontreiniging. Het belangrijke en belangrijke deel van het filter is het filterelement, en het behoort tot de categorie van verbruiksartikelen.

 

2. is de positie van de installatie van het luchtfilter middellange efficiëntie voor de blazer of na de blazer? Hoe installeer ik een luchtfilter in een boerderij?

Het luchtfilter middellange efficiëntie moet worden geïnstalleerd in de positie na de blazer, niet voordat de blazer, omdat er een positieve druk gedeelte na de blazer. Op deze manier kan de schone lucht wordt verzonden in de behandeling luchtbox, daardoor worden onderworpen aan secundaire vervuiling worden voorkomen. In de fabriek te fokken hangt de installatie van het luchtfilter af van de omgeving en eisen, of het is een filter muur of een plafond. En, ze zijn niet hetzelfde in de manier waarop die ze zijn geïnstalleerd.

 

3. is het grof filter hetzelfde als het primaire filter? Bovendien, hoe houdt het stof capaciteit van de H14 hoogrenderende luchtfilter?

Het grof filter zowel het primaire filter zijn eigenlijk hetzelfde filter, dus ze hetzelfde zijn, maar in werkelijkheid, het eerste filter meer is.

 

De H14 hoogrenderende luchtfilter, oftewel een bepaald soort luchtfilter, is een hoog rendement luchtfilter. Als voor het houden van de capaciteit van deze luchtfilter stof, het is de grootte van de filter van de determinant en de relatie tussen de twee is evenredige, dat is, hoe kleiner de omvang, de capaciteit van de filter, hoe lager de hoeveelheid stof. Bijvoorbeeld, 320 * 320 * 96 mm en 484 * 484 * 96 mm zijn twee maten, en de stof houden capaciteit 270g en 620g respectievelijk. www.inocofiltration.com