Huis > Kennis > Inhoud

Luchtfilters onderscheiden zich van luchtreinigers en efficiënte classificatie.

May 04, 2018

Luchtfilter, het is een van de filters, en ook is een algemeen en gebruikelijk type filters, dus voor ons allemaal moet dit bekend zijn met de typen filters en deze begrijpen, en om allesomvattend en specifiek te doen, op deze manier , kan zichzelf iets geleerd hebben, en zorgen voor een beter leereffect, op zijn beurt, zal flexibel gebruik van kennis hebben voor het praktische werk, zelf kan er ook van profiteren.

1. Luchtfilter, kan het worden gebruikt om eigenaardige geur te verwijderen?

Luchtfilter, het belangrijkste is de functie van filteren, zodat het kan worden gebruikt om eigenaardige geur te verwijderen, en wil dit doel te bereiken, kan de generaal twee soorten filtermateriaal gebruiken, een is het gebruik van actieve kool, of om het gebruikseffect verbeteren door actieve kool te gebruiken met kaliumpermanganaat. Ten tweede is het om de fotokatalysator van titaniumdioxide scherm te gebruiken dat UV-ultraviolette lamp ondersteunt, om het doel te bereiken.

2. Zijn er verschillen tussen luchtfilters en luchtreinigers?

Luchtfilters en luchtreinigers zijn duidelijk anders, omdat de ene een filter is en de andere een luchtreiniger, hoewel er luchtzuivering is. Bovendien zijn luchtreinigers zelf-lusvormig en zijn luchtfilters voor afzonderlijke, efficiënte luchttoevoeruitlaten zonder zelfcirculatie.

3. Zelfreinigend luchtfilter, de uitlaat van zijn schone luchtkamer is verbonden met wat is de luchtcompressor?

Zelfreinigend luchtfilter, de netto export van gaskamer, vanuit een professioneel oogpunt, is verbonden met de ingang van de luchtcompressor, zodat onder invloed van negatieve druk zuigwerking in atmosferische lucht en vervolgens door het luchtfilter filter, etc., kan direct worden gebruikt na het krijgen van schone lucht, de gewenste wil met behulp van doel en het gebruik van effect.

4. Kan het hoogefficiënte luchtfilter in het luchtfilter worden herklasseerd?

Luchtfilter, er is een hoog rendement luchtfilter deze, en dit soort luchtfilter, kan worden ingedeeld, in het algemeen kan het worden onderverdeeld in een diafragma type, diafragma type en combineerde de drie. Onder hen zijn er luchtfilter met hoog rendement van het diafragmatype, dat is verdeeld in een aluminium partitie en een papieren scheidingswand. Bovendien zijn er in hoogrendementsluchtfilters hoge-temperatuur hoogefficiënte luchtfilters.http: //www.inocofiltration.com/