Huis > Kennis > Inhoud

Toepassing van terugspoelfilter bij afvalinfiltratiebehandeling

May 20, 2019

Hooggeconcentreerd organisch afvalwater vormt een bedreiging voor de kostbare waterbronnen van China. Het terugspoelfilter filtert effectief hooggeconcentreerd afvalwater en combineert bestaande biologische behandelingsmethoden met zelfreinigende filters. Terugspoelfilter biologische filtratie wordt gebruikt bij de behandeling van percolaatafval. Deze methode wordt het meest gebruikt. Met name de terugwinningsfilter biologische behandeling van percolaat heeft relatief lage bedrijfskosten, hoge verwerkingsefficiëntie en geen chemisch slib. Het veroorzaakt secundaire vervuiling en wordt veel gebruikt in landen over de hele wereld.

 

Terugspoelfilters worden ook vaak gebruikt in omgekeerde osmose bij stortplaatsdiafiltratie en worden vaak gebruikt bij de nabehandeling van percolaat omdat ze in staat zijn om opgeloste organische stoffen met een middelmatig molecuulgewicht te verwijderen. Het omgekeerde osmoseproces van het terugspoelfilter heeft de kenmerken van hoog rendement, modulair beheer en automatische regelingseigenschappen, die effectief de moeilijke problemen in de behandeling van stortplaatsuitloogwater oplost, de materiële retentieefficiëntie van klein moleculair gewicht verbetert, en de hoge concentratie van vermindert organische stof of De nadelen van anorganische afzettingen in de structuur van een volledig automatisch terugspoelfilter.

 

Vanwege de grote verandering in de hoeveelheid percolaat, vooral in het regenseizoen, gebruikt de algemene stortplaats pijpen om overtollig percolaat af te voeren in een gereserveerde pool en gebruikt vervolgens een terugspoelfilter voor filtratie. Verschillende stortplaatsen verschillen om verschillende redenen sterk in waterkwaliteit. Neem daarom bij het filteren van percolaat in hetzelfde veld eerst de filterfunctie van verschillende filters in aanmerking. www.inocofiltration.com