Huis > Kennis > Inhoud

Toepassing principe van terugspoelfilter op hydraulische ondersteuning

Sep 27, 2018

Steeds meer hoogrenderende en hoogrenderende "elektrohydraulische regelsystemen" worden gebruikt in volledig gemechaniseerde mijnbouwapparatuur van kolenmijn, hydraulische dragers, die de productie-efficiëntie en mechanisatie aanzienlijk verbeteren. Hydraulische ondersteuners gebruiken over het algemeen traditionele filtratiemethoden, dus wanneer het systeem vervuild is, moet het worden vervangen. Het filterelement wordt tijdens het uitschakelen meerdere keren vervangen en de daaropvolgende bedrijfskosten zijn hoog. Daarom is het noodzakelijk om het terugspoelfilter op de hydraulische ondersteuning aan te brengen.

Het tweecomponenten 11-dubbel skelet roestvrijstalen filterelement samenstel van het terugspoelfilter wordt parallel en evenwijdig in het kleplichaam geplaatst. Wanneer de twee handgreepsamenstellen zich in evenwijdige positie bevinden, wordt de vloeistof die het filter binnentreedt achtereenvolgens door de overeenkomstige steunkussens gevoerd. Draai de omkeerbol en de omleidingsring in de linker en rechter filterkamers respectievelijk, en leid vervolgens het buitenste frame van het filterelement, het filterscherm, het binnenste skelet, de steunbus, het stromingskanaal om te voldoen en uiteindelijk stromen.

Het terugspoelfilter heeft de functie terugspoelen, het vuil in een van de filterkamers reinigen, zoals de linker filterkamer, de linker handgreep 90 ° met de klok mee draaien, de handgreep drijft de draaiende as aan, roteert de omkeerkogel en de 90 ° stap Roteer 90 °. Op dit moment wordt de omkeerkogel geroteerd om de vloeistof die van de Pi in de linker filterkamer stroomt te blokkeren, en op dezelfde 90 ° wordt de linker filterkamer verbonden met de linker afvoerpoort.

Onder invloed van de hydraulische druk passeert een klein deel van de schone vloeistof gefilterd door de rechter filterkamer door de steunhuls van de linker filterkamer, het binnenste skelet, het filterscherm, het buitenste skelet, de shuntring, de 90 ° roterende omkeerkogel en het afvalwater in de tegenovergestelde richting. Mondstuk, vuilverwijderingsfilter. Het filterscherm van het terugspoelfilter wordt schoongemaakt, de filtercapaciteit wordt hersteld en de hendel wordt in de werkstand gedraaid en de reiniging is eenmaal voltooid

http://www.inocofiltration.com/