Huis > Kennis > Inhoud

Automatisch terugspoelfilter met hoog effectief vermogen voor vervuilingsbehandeling

Dec 25, 2017

Automatische back-flush is een speciaal filter met een goed filtratie-effect, vooral voor natuurlijke pigmentfiltratie. In het productieproces zal het massa afvalwater produceren, dat veel organisch materiaal bevat, gesuspendeerd en gepigmenteerd. Organische stoffen bevatten voornamelijk grof pigment, melkzuur, cellulose, hemicellulose en andere. Als het niet wordt behandeld en een slecht effect op het milieu heeft, is het terugspoelfilter belangrijk om de onzuiverheden in het afvalwater te verwerken.

backwash filters.jpg

Terugspoelfilter kan direct de onzuiverheden in het water onderscheppen, bijvoorbeeld de onzuiverheid in het afvalwater bij de productie van natuurlijk pigment, zoals gesuspendeerde vaste stoffen, deeltjesmaterie, enz., Die de prestaties zullen hebben om het water te zuiveren, het systeem te verminderen vuil, bacteriƫn en algen, corrosie, enz. om de waterkwaliteit en de functie van het beschermingssysteem te zuiveren.

Wat betreft de automatische terugspoelfilter wordt aangenomen met meerdere filterelement, dus het grotere effectieve filteroppervlak, kleiner drukverschil bereiken. Tegelijkertijd is het gemakkelijk uitgerust met een mangat tot assemblage filterelement. Vooral voor automatische besturing kan het afhankelijk zijn van de actuele situatie van de gebruiker om de parameters van het systeem in te stellen.

De behandelde waterkwaliteit met terugspoelfilter kan de norm van de afvalwaterafvoer bereiken die door de staat is voorgeschreven om het milieu effectief te beschermen. Bovendien kan het water met de filterbehandeling, dat kan worden hergebruikt en gerecycled, worden gebruikt om de waterbron effectief te sparen.

Het blijkt dat automatische terugspoelfilters drukverschillen gebruiken voor zelfbediening en zelfreinigen zonder stilstandtijd met een hoge automatische run en een klein drukverschil, en zonder de filtercake handmatig te verwijderen. Dus na de backflush-filter is de behandeling van natuurlijk pigment in het afvalwater effectief opgelost, en deze filters hebben een sterk vervuilingsvermogen en zullen op grote schaal worden toegepast in de industrie en de onderneming.http: //www.inocofiltration.com/