Huis > Kennis > Inhoud

Automatische terugspoelfilter met hoog effectief vermogen van vervuilingsbehandeling

Sep 16, 2019

Automatische terugspoeling is een speciaal filter met goed filtereffect, vooral voor natuurlijke pigmentfiltratie. Tijdens het productieproces zal het een massa afvalwater produceren, dat veel gesuspendeerde organische stoffen en pigment bevat. Organische stoffen bevatten voornamelijk grof pigment, melkzuur, cellulose, hemicellulose en andere. Als het niet wordt behandeld en een slecht effect op het milieu heeft, is het terugspoelfilter belangrijk om de onzuiverheden in het afvalwater te verwerken.

terugspoelfilter kan direct de onzuiverheden in het water onderscheppen, bijvoorbeeld de onzuiverheid in het afvalwater bij de productie van natuurlijk pigment, zoals gesuspendeerde vaste stoffen, deeltjes, enz., die de prestaties hebben om het water te zuiveren, het systeem te verminderen vuil, bacteriƫn en algen, corrosie, enz. om de waterkwaliteit en de functie van het beveiligingssysteem te zuiveren.

Wat betreft de automatische terugspoelfilter wordt aangenomen met verschillende filterelementen, dus het zal een groter effectief filteroppervlak bereiken, een kleiner drukverschil. Tegelijkertijd is het voorzien van een mangat om het filterelement gemakkelijk te monteren. Vooral voor een automatisch besturingssysteem kan het afhankelijk zijn van de werkelijke situatie van de gebruiker om de parameters van het systeem in te stellen.

De kwaliteit van het behandelde water met terugspoelfilter kan de door de staat vastgestelde norm voor afvalwaterafvoer bereiken om het milieu effectief te beschermen. Bovendien werd het water met de behandeling van het filter, dat kan worden hergebruikt en gerecycled, gebruikt om de waterbron effectief te redden.

Het blijkt dat automatische terugspoelfilters differentiaaldruk gebruiken voor zelfbediening en zelfreinigend zonder uitvaltijd met hoge automatische run en klein drukverschil, en zonder handmatig filterkoek te verwijderen. Dus nadat de backflush-filterbehandeling van natuurlijk pigment in het afvalwater effectief is opgelost, hebben deze filters een sterk vervuilingsvermogen en worden ze op grote schaal toegepast in de industrie en de onderneming.

https://www.inocofiltration.com/