Huis > Kennis > Inhoud

Automatisch reinigingsproces voor zelfreinigend filter van het schrapertype

Jul 17, 2018

Het zelfreinigende filter van het schrapertype is een soort filter dat onzuiverheden direct in het water onderschept, zwevende vaste stoffen en vaste deeltjes verwijdert, troebelheid vermindert, de waterkwaliteit zuivert, systeemvervuiling, algen, roest enz. Vermindert om de waterkwaliteit te zuiveren en bescherm systeem andere Precisie-apparatuur voor de normale werking van de apparatuur.

 

Omdat het zelfreinigende filter van het bladtype een intelligent ontwerp aanneemt, kan het systeem automatisch de mate van onzuiverheidafzetting vaststellen en automatisch het signaal van de afvalwaterklep ontladen. Water komt door de inlaat en filtert eerst de onzuiverheden van de grotere deeltjes door het groffilter en bereikt dan het fijne filter.

 

Tijdens het filtratieproces accumuleert het fijne filter geleidelijk vuil en onzuiverheden in het water om een filterverontreinigingslaag te vormen. Omdat de verontreinigingslaag zich ophoopt aan de binnenzijde van het fijne filter, wordt een drukverschil gevormd aan de binnen- en buitenzijde van het fijne filter. . Wanneer het drukverschil van het filter de vooraf ingestelde waarde bereikt, begint het automatische reinigingsproces.

 

De watertoevoer stroomt continu, de reinigingsklep wordt geopend, de waterdruk in de reinigingskamer en de aanzuiginrichting wordt sterk verminderd, en het drukverschil tussen de aanzuigbuis en de aanzuigbuis wordt gegenereerd en er wordt een zuigkracht gegenereerd tussen de zuigbuis en de reinigingskamer door de zuigmond. Vorm een zuigproces. Tegelijkertijd drijft de elektromotor de zuigpijp aan om een spiraalvormige beweging in de axiale richting te maken. De combinatie van axiale en roterende beweging van de zuigreiniger reinigt het volledige binnenoppervlak van het scherm volledig.

http://www.inocofiltration.com/