Huis > Kennis > Inhoud

Backflush-filter behandelt effectief het afvalwater van de cementindustrie

Jan 21, 2019

De cementindustrie produceert grote hoeveelheden water en vereist geen hoge waterkwaliteit. Het wordt voornamelijk gebruikt voor koeling van roterende ovens, grondwassing en spoelmolens. Het productie-afvalwater wordt over het algemeen zonder behandeling in het oppervlaktewaterlichaam geloosd. In ernstige gevallen is het rivierkanaal vervuild, waardoor mensen worden getroffen. Normaal levend productiewater. Het is noodzakelijk om het afvalwater van de cementindustrie op te lossen en door de komst van Backflush-filters is het afvalwater van de cementindustrie beter behandeld.

 

Het afvalwater dat wordt geproduceerd door de cementindustrie bevat voornamelijk fijne deeltjes met verschillende deeltjesgroottes en de productie van cement vereist geen hoge waterkwaliteit. Daarom behandelt het Backflush-filter het cement industriële afvalwater, dat niet alleen voordelen heeft voor het milieu en de maatschappij, maar ook aanzienlijke economische voordelen heeft.

 

Backflush-filter is een soort filter dat onzuiverheden direct in het water onderschept, gesuspendeerde vaste stoffen en vaste deeltjes verwijdert, troebelheid vermindert, de waterkwaliteit zuivert, systeemvervuiling, bacteriën, roest enz. Vermindert om water te zuiveren en andere systemen te beschermen. Werkende precisieapparatuur biedt een breed scala aan filtratienauwkeurigheidseisen van 10um tot 3000um, waardoor klanten een verscheidenheid aan waterfiltratieapparatuur hebben. Www.inocofiltration.com