Huis > Kennis > Inhoud

Installatie opmerking bij het terugspoelen filter

Nov 21, 2017

Filterspecificaties moeten overeenkomen met de installatie van pijplijnen, wanneer de filterstroom niet aan de vereisten van de pijplijn kan voldoen, twee (of meer) filters parallel kunnen worden geïnstalleerd of het volgende filter kunnen doen.

Het filter moet in het te beschermen systeem worden geïnstalleerd, voor zover mogelijk, de impact van de lagedrukinlaat en moet daarom in de buurt van de drukbron worden geïnstalleerd.

Het filter moet in serie in het pijpleidingsysteem worden geïnstalleerd. Om een ​​ononderbroken watervoorziening tijdens stilstand te garanderen, wordt voorgesteld om een ​​bypass in het systeem in te stellen en de afsluitkogelafsluiter in te stellen voor de import, export en bypass van het filter. Als er een risico bestaat op terugstroming, moet er een terugslagklep worden geïnstalleerd aan de uitlaat van het filter.

Wanneer de selectie aangeeft dat het water dat door het automatische zelfreinigende filter stroomt de temperatuur niet overschrijdt.

Installatieplaats met driefasige AC 380V voedingsfrequentie (driefasig vierdraadssysteem). Rioolbuis is niet groter dan 5 meter, om tegendruk te vermijden.

DC-systeemaandacht op filternauwkeurigheid, voorbehandeling, druk is van belang, voorzichtig intermitterend systeemtimingsturingstype.

Redelijke keuze van installatieomgeving, let op waterdicht, regen, vocht.

Opmerking: Het terugspoelsysteem stopt lang met werken of stopt voor de seizoenen. Voordat u het systeem stopt, moet u de juiste hoeveelheid corrosieremmer in het water steken en maatregelen nemen voor bescherming tegen nat water om corrosie te verminderen en het systeem te beschermen.