Huis > Kennis > Inhoud

Backwash filter routine onderhoudsmethoden

Feb 27, 2018

Backwash-filter is een systeem dat wordt gebruikt om de vervuiling van de hoofdapparatuur te beheersen, dus in de industriële sector wordt veel gebruikt. Voor het backwash-filter zijn de prestaties belangrijk, maar het behoud van de superieure prestaties van de apparatuur is gehandhaafd, net zo belangrijk als routine-onderhoud.

Om ervoor te zorgen dat het terugspoelfilter een goede werkefficiëntie en een ideale levensduur heeft, is het niet alleen nodig om het regelmatig te onderhouden, maar ook om het op de juiste manier te onderhouden. Veel mensen hebben echter veel misverstanden over het routineonderhoud van het terugspoelfilter, dat niet alleen effectief het terugspoelfilter kan voorkomen, maar ook een contraproductieve rol kan spelen.

Als het terugspoelfilter een bypass-klep heeft, denken veel mensen dat het bypass-klepsysteem en de ontlastklep van het terugspoelfilter hetzelfde effect hebben als gevolg van een verkeerd begrip van de bypass-klep. In feite, als niet de eisen van baancontinuïteit bijzonder hoog zijn, probeer dan niet te kiezen met het terugslagfilter van de bypassklep. Na gebruik moet het vervangende filter onmiddellijk worden schoongemaakt om een betrouwbare werking van het systeem te garanderen.

Er zijn veel mensen die de prestaties van terugspoelfilters superieur of juist niet noemen en de levensduur van het terugspoelfilter heeft een directe vreugde, maar feitelijk alleen om de kwaliteit van het werk te waarborgen en om de systeemzuiverheid van de behuizing te garanderen, kan worden gezegd dat hoe langer levensverwachting Hoe beter.

Terugspoelfilter is de levering van een onmisbaar medium op de pijpleiding, die een bepaalde filterpatroon heeft, de onzuiverheden zijn geblokkeerd. Wanneer de noodzaak om te reinigen, zolang de verwijderbare cartridge is verwijderd, het opnieuw laden kan worden afgehandeld, is het gebruik van onderhoud erg handig.http: //www.inocofiltration.com