Huis > Kennis > Inhoud

Terugspoelfilter om het effect te verbeteren

Jan 16, 2018

Met de schaarste van waterbronnen en steeds ernstiger watervervuiling vragen mensen steeds meer om hun leefomgeving en kwaliteit, en de behandeling en het herstel van afvalwater zijn geleidelijk een belangrijk onderdeel geworden van de industriële productie en het leven van bewoners. Sinds de lancering van het terugspoelfilter kunnen we het probleem van de behandeling en hergebruik van afvalwater oplossen, om goede economische en sociale voordelen te behalen.

Het bestaande terugspoelfilter vertrouwt volledig op de druk van het filtraat om zelfreinigend vermogen te bieden, hoeft niet te stoppen bij het reinigen van filterelementen, waardoor de machine kleiner en instelbaar nauwkeuriger is, wat geschikt is voor filtratie van vloeibaar, vloeibaar materiaal met lage viscositeit, op metallurgische, chemische, papier, stedelijke watervoorziening en andere gebieden op grote schaal gebruikt.

Als een volledig automatisch filter met nauwkeurige filtratie, efficiënte terugspoeling, betrouwbare werking, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur, kan het terugspoelfilter worden gebruikt als bypass-filter of als hoofdfilter in gebruik. Vloeistof van de inlaat in de pijpleiding, via de terugspoelklep in de filterkop, de gefilterde vloeistof uit de uitlaatafvoer.

Bij het bereiken van een bepaalde druk of tijd, spoelt het backwash-filtersysteem automatisch in de terugspoeltoestand; tegelijkertijd regelt de regelaar de tweewegs driewegterugslagklep om de stroomrichting te wijzigen, de rioolbuis aan te zetten, het rioolwater uit de afvoer te verwijderen, de effectieve behandeling van afvalwater te voltooien.

In feite is de structuur van het terugspoelfilter verbeterd, voornamelijk zichtbaar als de verbetering van de filterverbinding en de uitlaatstructuur en de verbetering van de plaatsing van de filterkop. Specifiek zijn twee filterelementen in het terugspoelfilter parallel verbonden en de delen van de twee filterelementen zijn van dezelfde grootte voor gemakkelijke vervanging.

En de retourfilterfiltraatuitlaat en de linker en rechter twee ondersteuningseenheden verbonden om ervoor te zorgen dat alle vloeistof bij de uitgang van de afzet. Naast de filterkop van de verticaal geplaatst in plaats van horizontaal, zodat u ongelijkmatige verspreiding van vloeistofverschijnselen kunt voorkomen.http: //www.inocofiltration.com/