Huis > Kennis > Inhoud

Terugspoelproces en zelfconfiguratie van het terugspoelfilter

Aug 16, 2018

Het terugspoelfilter van het terugspoelfilter wordt eerst aangedreven door de tandwielmotor door de tussenas om de spoelarm aan te drijven, en de foto-elektrische positioneringsschakelaar bestuurt de rotatiehoek van de spoelarm om in lijn te worden gebracht met het te reinigen scherm; vervolgens wordt de afvoerklep geopend om het filter te kunnen reinigen. Een drukverschil wordt gevormd tussen de buitenkant van het net en het rioolwater; onder invloed van het drukverschil stroomt de schone vloeistof van buiten naar de binnenkant van het scherm om te worden teruggespoeld, en wordt de verontreinigende stof die zich ophoopt aan de binnenkant van het scherm weggespoeld en passeert door de afvoer. Laat het filter leeglopen.

Aangezien de terugspoeltijd van elk filter van het terugspoelfilter is ingesteld, wanneer de insteltijd van de terugspoeling is bereikt, wordt de afvoerklep gesloten, wordt het terugspoelproces van het scherm beƫindigd en drijft de motorreductor de spoelarm aan om weer te draaien. Het volgende filter wordt teruggespoeld, de afvoerklep wordt weer geopend, enzovoort voor elk filter.

Nadat het reinigen van alle filters van het terugspoelfilter is voltooid, keert de spoelarm terug naar de oorspronkelijke positie onder controle van de foto-elektrische schakelaar en eindigt een terugspoelcyclus; omdat het terugspoelen een schermspoeling van het scherm is, wordt het terugspoelen uitgevoerd. Tijdens het proces handhaaft het filter nog steeds de gefiltreerde toestand van de vloeistofstroom.

Het terugspoelfilter zelf is uitgerust met een kleuren-liquid crystal display, dat de inlaat- en uitlaatdrukken en de differentiƫle drukcurves en de werktoestand onder verschillende werkomstandigheden van de apparatuur kan weergeven. Tegelijkertijd kan de terugspoeltijd automatisch worden geregeld en geoptimaliseerd. Het inbedrijfstellingsprogramma maakt het drukverschil het meest redelijk; en vertrouwt op de hooggevoelige infrarood stralingscontrole om de rotatie van de draaiende arm met een factor zes te verhogen, waardoor de terugvaltijd en de hoeveelheid terugslag wordt verminderd. http://www.inocofiltration.com/