Huis > Kennis > Inhoud

Zakkenfilter stofafzuiger automatische besturingstechnologieherziening is absoluut noodzakelijk

Apr 04, 2018

Met de verbetering van de nationale emissienormen voor de atmosfeer en de vergroting van het milieubewustzijn van allen, spelen zakfilters een belangrijke rol bij de behandeling van industrieel stof en de bijbehorende automatische regeltechnologieën zijn van nature een noodzakelijke voorwaarde geworden voor voortdurende verbetering en promotie. van de apparatuur.

Aan de ene kant worden de regelvereisten van het filtratieproces steeds hoger. Aan de andere kant hebben het beheer van de fabriek, de controle van het netwerk en de informatie nieuwe eisen gesteld aan de besturing van het stofverwijderingssysteem. Tegelijkertijd ontwikkelen controletheorie, computertechnologie en netwerktechnologie zich snel. Nieuwe theorieën en technologieën zijn voortdurend in opkomst en ze worden snel toegepast op de beheersing van productieprocessen.

Vanuit deze perspectieven is het noodzakelijk om automatische controle van zakfilters toe te passen op intelligente besturingselementen, computernetwerken en expertsystemen. Allereerst vereist de filtratieapparatuur hetzelfde niveau van regelapparatuur als de belangrijkste productieprocesapparatuur, evenals een uniform beheer en onderhoud.

Omdat productie en milieubescherming twee onafscheidelijke onderwerpen zijn, moeten productieapparatuur worden gebruikt om te voldoen aan de milieubeschermingseisen, en worden zakfilters een belangrijk onderdeel van het productieproces. Vanuit het oogpunt van bedrijfsbeheer en onderhoud heeft het uniforme beheer van ketelapparatuur en procesapparatuur, vanwege het aspect van bedrijfsbeheer en onderhoud, het niet langer nodig om de regelkamer afzonderlijk te ontwerpen, wat vereist dat de hardware, software en het hoofdproces de uitrusting van de stofverwijderingsapparatuur moet uniform zijn.

In het verleden was de regeling van het zakkenfilter altijd een eenvoudige en ruwe besturingsmethode, en de asbesturing gebruikte over het algemeen de timingbesturing of de constante drukverschilregelmethode. Deze controlemethoden zijn echter nog steeds relatief laag in termen van controletheorie. Om ervoor te zorgen dat het filtersysteem altijd in de optimale werkomstandigheden werkt, is het noodzakelijk om nieuwe controlemethoden te verkennen.http: //www.inocofiltration.com/