Huis > Kennis > Inhoud

Filterfiltratieproces en installatie-instructies

Mar 06, 2018

Zakfilter omvat filtercontainer, steunmand en filterzak drie belangrijke componenten, wanneer we het gebruiken om de vloeistof te filteren, zal de vloeistof van de zijkant of onder het filter in de vloeistof in de mond komen, vanuit de filtermand Filterzak naar de bovenkant van de filterzak.

Zakfilterzakken vanwege de impact van vloeistof en uniforme drukoppervlakexpansie, waardoor het vloeibare materiaal in het gehele oppervlak van de filterzak gelijkmatig wordt verdeeld door de zak vloeistof langs de wand van de metalen steunmand, de onderkant van de filtervloeistofpoort ontladen; en filter de verontreinigingen op in de filterzak, om het filtratieproces te voltooien.

Wanneer het zakfilter is geïnstalleerd, moet het in het te filteren station worden geplaatst en worden aangesloten op de inlaat- en uitlaatflenzen of buistanden die moeten worden gefixeerd; gevolgd door verstopte zakfilteruitlaatopening of uitlaatklepconfiguratie, waardoor de manteltype warmte-isolatie.

Dan grijpt het metaal voorzichtig in de filterzak, zodat de netwerkkraag en zakfiltermond samenvallen, als het gebruik van genaaid zakfilter, de genaaid rand van de filterzak wordt gevouwen, kunt u het filtereffect van genaaide filterzak verbeteren. Gevolgd door de O-ring in de O-groef, O-ring kan niet worden vervormd of vervormd, multi-zak filter gesp zak drukring.

Op dit moment kunt u de dekselhendel in de ene hand houden en het andere uiteinde van het deksel in de andere hand vastpakken. Lijn het deksel uit met de zakfiltermond en laat het langzaam zakken. Druk hem op de natuurlijke manier op de O-ring en de ringmond van de filterzak. Uitlijning van de afdekking, terwijl de twee diagonale doppen worden aangedraaid, worden alle doppen er één voor één op vastgedraaid.http: //www.inocofiltration.com/