Huis > Kennis > Inhoud

Zakfilter in verschillende sectoren van de toepassing

Jan 24, 2018

Met uitstekend filtratie-effect, heeft zakkenfilter een breed scala van toepassingen op verschillende gebieden, allereerst in de verffiltratieverwerking, specifiek gerelateerd aan de elektroforetische verffiltratie, ultrafiltratiebeschermingsfiltratie, ontvettingsfiltratieproces, filtratie van fosfaterende vloeistof, elektroforetische verf ontvetting , filter metaalpigmenten, vernissen en ga zo maar door.

Ten tweede, de metaalbewerking wordt vaak gebruikt zakfilter, haar rol is om het oliefilter, koelmiddel circulatie filter te voltooien; terugwinning van edele metalen; filter de fosfateringsoplossing van het werkstuk; reinigende, ultrafijne olie voor het slijpen van oliefilter; snijvloeistof, reinigingsvloeistof ontvetten enzovoort.

Voor de elektronica-industrie, het filter koelwater, elektrolytische koperfolie om de stabiliteit van de tank onzuiverheden, zuiver water filter, chemische slurrie filtratie, chip slijpen afvalwater recycling filter, PCB-drukinkt, koperfolie voor het membraan filterpatroon Ook gebruikt in de productie zijn zakkenfilters.

Waterbehandeling industrie is een van de zakken filter toepassingen, kan zuiverings-airconditioningsysteem filterzakfilter filteren om waterpijpen of verkalking van onzuiverheden te verwijderen; kan ook afvalwaterzuiveringschemicaliën filteren om een ​​ultrafiltratiemembraan te bereiken, bescherming tegen omgekeerde osmose-membraangeleiding.

Bovendien kan het zakfilter ook worden toegepast op de petrochemische industrie, gebruikt voor het filteren van smeermiddelen, aardolie en andere producten, zoals de scheiding van benzeenpolymeer, katalysatorterugwinning, katalytische suspensiefiltratie, filter openen van het vat met grondstoffen, onderscheppen van koolstofinkt en hulpfilters, gefilterde acrylharsemulsies en dergelijke. http://www.inocofiltration.com/