Huis > Kennis > Inhoud

Voordeel van de filter bag

Dec 26, 2017

Tas filter is de normale filtratie-systeem, is er een RVS filter mand steun te verlenen voor de filterzak binnen de housing.so van de filter wanneer de vloeistof stroom langs de verstuiver inlaat, het passeert de filterzak en dan stroom uit uit het stopcontact, tijdens de de Dit proces, de onzuiverheden in de vloeistof zal effectief worden gevangen in de filterzak en bereiken van het doel van filtratie. Wat betreft de ophoping van vuil, kan alleen wijzigen de filterzak, het her gebruik weer.

Het filter van de tas is met voordeel groot filter gebied, grote stroomcapaciteit, geringe omvang en capaciteit van grote hoeveelheid slib.

Bovendien, vanwege tas filter principe werken en structuur, is het handig om het wijzigen van de filterzak en de filter machine is gratis reiniging om tijd te besparen. Bovendien, is de leksnelheid van filterzak klein, dus de kwaliteit van de filter is daadwerkelijk gewaarborgd.

Tas filter kan worden onder hogere druk, klein drukverschil, lage operatie kost, duidelijk effect van energiebesparing.

De filtering precisie kunt bereiken 0,5 micron in de afgelopen dagen, dus het kan grote schaal gebruikte, flexibele gebruik, verschillende installatiemethoden, die kunnen samenhangen met zelf schoonmaken filter, membraanfilter en andere filtering systeem om te voldoen aan verschillende eisen.

Tot nu toe de zakkenfilters hebt toegepast in de chemische industrie van aardolie, coating, hars coating, drukinkt, voedsel en drank, elektronica, farmaceutische producten, metaalverwerking, industriële en andere gebieden van de waterzuivering.  http://www.inocofiltration.com/