Huis > Kennis > Inhoud

Filtertype kernfilter en zijn rol in verschillende industrieën

Jan 06, 2018

Kernfilter is de eerste keus van waterbehandelingsapparatuur, het kan non-stop filter configureren om te voldoen aan verschillende filtervereisten, waardoor de kernfiltertoepassingen verder worden uitgebreid. Het is duidelijk dat de kernfilter die wordt gebruikt op het gebied van waterbehandeling meer PP-smeltblaasfilter, vouwfilter, draadgewonden filter drie, hun nauwkeurigheid, er zijn veel niveaus.

Wond filterpatroon filter is een diep filter, specifiek voor lage viscositeit, lage onzuiverheid filtratie, het is een textielvezel lijn, volgens een specifieke proces precisie wikkeling op het poreuze skelet gemaakt van het bovenstaande, met buiten de dichte honingraatstructuur, effectief kan verwijder de vloeibare gesuspendeerde vaste stoffen, deeltjes, roest en ander vuil, met zeer goede filtratiekarakteristieken.

Het kernfilter pp katoenen smeltgeblazen filter is een niet-toxisch en smaakloos polypropyleen als grondstof, na verwarmen en smelten, spuiten, tractie, ontvangen van het filter dat is gemaakt van het filter. Omdat dit filter een uniforme poriëndiameter heeft, een dunne buitenste dichte dichte filtratiestructuur, en een hoge filtratie-efficiëntie, zure en alkalische uitstekende eigenschappen heeft, kan het effectief gesuspendeerde vaste stoffen, deeltjes, roest en andere onzuiverheden verwijderen.

Wanneer de kern filter met een gevouwen filter, met zijn uitstekende chemische compatibiliteit, geschikt voor het filteren van de zuur, alkali en organische oplosmiddelen diepe filtratie, en heeft een groot oppervlak, lage druk, vuilopnamecapaciteit, levensduur Lang, enz., En daar is een ruimere keuze aan filtratienauwkeurigheid.

Door de diversificatie van het filter wordt het kernfilter veel gebruikt in de geneeskunde, voedingsmiddelen en dranken, aardolie, elektronica, chemische en andere industrieën, gebruikt voor een verscheidenheid aan antibiotica en andere voorfiltratie van vloeistoffen; alcohol, mineraalwater, drinkwater; Oliefilter water filtratie; hoge zuiverheid van water voorfiltratie; een verscheidenheid aan organische oplosmiddelen, zuren, loogfiltratie en ga zo maar door.http: //www.inocofiltration.com/