Huis > Kennis > Inhoud

Correcte installatie van zelfreinigende filters en gebruik van hun microcomputerbediening

Jan 17, 2018

Aangezien het zelfreinigende filter met zelfreinigende functies en spraakmakend is en de installatie ervan ook erg eenvoudig is, volgt u gewoon de pijl op het apparaat die de richting van het water in de pijpleiding aangeeft. Tegelijkertijd moeten we bij het ontwerp en de installatie van het zelfreinigende filter proberen rekening te houden met de afvoer van afvalwater in het onderste deel, om de afvoer van puin vlot te laten verlopen; en afvoerleidingen in de buurt van de afvoer in de afvoer, en moeten een soepele afvoer behouden.

Om de waarneming van de systeemomstandigheden en de dagelijkse werking te vergemakkelijken, moeten manometers en handmatige kleppen worden geïnstalleerd aan de inlaat en uitlaat van het zelfreinigende filter. Bij het afvoeren moet het filter gedurende 10-20 seconden worden gespoeld door de klep te openen en te sluiten volgens de rioolwaterafvoer. De meeste bestaande zelfreinigende filters hebben automatische controle gekregen, dus het apparaat zal onvermijdelijk een microcomputercontroller gebruiken.

Zelfreinigende filtermicrocomputercontroller moet ook voldoen aan het gebruik van de relevante principes, zoals de waterdrukinstelling, wanneer het systeem draait, de waarde van waterdrukapparatuur observeren en dan is de waarde van het waterdrukmetercontact minder dan waterdrukwaarde 0,06-0,08MPa.

Vervolgens wordt het zelfreinigende filter in de voeding van de microcomputer en het bedieningspaneel op de aan / uit-schakelaar ingeschakeld; als de waterdruk lager is dan de ingestelde drukwaarde, blijft het apparaat in werkende staat, werkindicatielampje, automatische actor Open de klepplaat, spuugmagneetklep gesloten.

Als de uitlaatdruk van het zelfreinigende filter lager is dan de ingestelde druk, wat betekent dat de terugspoeltoestand; als de uitlaatdruk hoger is dan de ingestelde druk, zorgt het apparaat ervoor dat de normale waterstatus behouden blijft.http: //www.inocofiltration.com/