Huis > Kennis > Inhoud

Element filter installatie methode

Jan 31, 2018

De vereisten voor de normale werking van het elementfilter omvatten de installatie en controle van de apparatuur, eerst om de installatie van het elementfilter in te voeren, kan het filter grondig worden gereinigd voordat het het filtratiesysteem dat is aangesloten op de pijpleiding kan importeren en exporteren, de verbinding Let op de richting, om ervoor te zorgen dat de filter voor het buitenwater, het water in de staat.

Open vervolgens de plastic zak aan het open uiteinde van het patroonfilterinzetstuk en controleer of de O-ring intact is en op zijn plaats zit. Bevochtig de O-ring en patroonhouder met een geschikt bevochtigingsmiddel. Houd de filterpatroon tegen het uiteinde van de O-ring en plaats het cartridge-inzetstuk verticaal volledig in de patroonhouder.

Nadat u alle filterelementen in het filter Element hebt geplaatst, verwijdert u de filterzak, bevestigt u de drukplaat en installeert u de metalen kap. Op dit moment kunt u de ontluchtingsklep op de bovenkant van de behuizing openen en de inlaatklep enigszins openen om vloeistof in de behuizing te laten komen totdat de vloeistof uit de ontluchtingsklep aan de bovenkant van de behuizing is ontsnapt en sluit vervolgens de ontluchtingsklep .

Gevolgd door langzame aanpassing open de stroomafwaartse uitlaatklep totdat deze volledig open is; dezelfde langzaam aanpassen de open inlaatklep totdat volledig open op dit moment de drukval tussen het Element filter, stroomafwaarts is 0,02Mpa, die is om het eerste debiet Drukval te bepalen.

Naast de installatie is de besturing ook belangrijk voor het gebruik van patroonfilters, waaronder vele aspecten van differentiaaldrukregeling, timingregeling, differentiële druk en timingcombinatiecontrole en handmatige bediening. Ongeacht het soort regeling, de gebruiker moet de technische parameters van het Element-filter instellen op basis van de werkelijke omstandigheden.http: //www.inocofiltration.com/