Huis > Kennis > Inhoud

Werkingsprincipe van filterscheider en het gebruik en onderhoud ervan

Jan 05, 2018

Filterscheider is een typische filterscheidingsinrichting, die een filter, het tweede filter en metalen omhulsel en andere componenten omvat, op basis hiervan is de filterscheider ook uitgerust met rioolafvoerafsluiter, afvoerklep, drukvervaltafel, veiligheidsklep, verwarmingsinrichtingen en andere accessoires, gebruikt om het materiaal te filteren.

Wanneer het materiaal in de filterscheider, meestal eerst verzameld in de aluminium lade, en vervolgens gedistribueerd in de coalescentie filter van binnen naar buiten. Gevolgd door de eerste stap door de filterlaag om vaste onzuiverheden eruit te filteren; de tweede stap door de demulsificatielaag, de geëmulgeerde olie- en waterafscheiding; de derde stap van de coalescentie laag zal bestaan ​​uit kleine druppeltjes waterdruppeltjes, samenklonterend in het carter. En de resulterende kleine waterdruppels worden verder gescheiden door de waterafstotende werking van het scheidingsfilter en worden in de sedimentatietank gebracht en afgevoerd door de afvoerklep; ondertussen wordt schone brandstof via het scheidingsfilter in de tweede niveau-opvangbak verzameld en afgevoerd uit de uitlaat van de filterscheider.

Voor de filterscheider, zijn werkstatus en levensduur is hoofdzakelijk gebaseerd op het drukverschil om te beoordelen, als het coalescentiefilter is geblokkeerd, moet dit keer het filterscheidingsfilter worden vervangen.

Onder normale omstandigheden, zolang de filterafscheider is geïnstalleerd na langdurig continu, betrouwbaar werk, moet u de dekselreiniging over het algemeen niet openen. Om echter het normale werk niet te beïnvloeden, vergeet niet de noodzaak van tijdige deflatie, omdat als de accumulatie van overtollig gas in de schaal schadelijk is.

Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk om een ​​bezinksel te plaatsen na elke tankbeurt. Het is normaal dat het water in het sediment normaal is. Als blijkt dat het sediment vaste onzuiverheden heeft, moet de oorzaak worden vastgesteld en moeten de behandelingsmaatregelen onmiddellijk worden genomen.http: //www.inocofiltration.com/