Huis > Kennis > Inhoud

Filter Separator werkt en scheidingsmethoden zijn er

Jan 30, 2018

De filterscheider kan de verschillende materialen scheiden volgens verschillende scheidingsprincipes. Eén is om het mengsel te scheiden door verschillende componenten te gebruiken, en de andere is om het mengsel te scheiden door de grootte van de gedispergeerde deeltjes. Filterscheider Welke specifieke scheidingsmethode?

 

De filterscheider kan het materiaal scheiden door zwaartekrachtsedimentatie. Vanwege de verschillende dichtheid van het gas en de vloeistof, zal de vloeistof door gravitatie worden geladen wanneer deze met het gas stroomt, resulterend in een neerwaartse snelheid; terwijl het gas nog steeds naar het origineel stroomt. Dat wil zeggen dat vloeistof en gas de neiging hebben zich in het zwaartekrachtsveld te scheiden. De neerwaartse vloeistof kleeft aan de te verzamelen en af ​​te voeren wand door de afvoerpijp.

 

De filterscheider kan ook het gas van de vloeistof scheiden als het principe van scheidingsschotscheiding, wat komt doordat gas en vloeistof samenvloeien, indien een barrière wordt tegengekomen, zal het gas schotten en gaan, en de vloeistof als gevolg van traagheid blijft een Voorwaarts van de snelheid, voorwaartse vloeistof bevestigd aan de barrière-muur vanwege de rol van de zwaartekracht naar beneden samen, door de ontlading van de afvoerpijp.

 

Centrifugale krachtscheiding is ook een scheidingsmethode die wordt gebruikt door de filterscheider. De centrifugale kracht op de vloeistof is meestal groter dan die van het gas. Daarom heeft de vloeistof de neiging om te worden gecentrifugeerd. De vloeistof kleeft aan de scheidingswand en verzamelt zich naar beneden vanwege de zwaartekracht. ontladen.

 

Vanwege de verschillende deeltjesgroottes van het gas en de vloeistof, wanneer de vloeistof wordt gemengd met het gas en samenvloeit, passeert het gas het scherm als het door het scherm moet passeren, terwijl de vloeistof wordt onderschept en op het scherm blijft en stroomt onder de zwaartekracht. Naar de bodem van de separatorontlading is dit de filterscheiderschermafscheiding.

 

Bovendien scheidt de filtratiescheider vloeistoffen en gassen door ultrafiltratie en pakkingscheiding om te voldoen aan de behandelingsvereisten van de gebruiker voor dergelijke mengsels, resulterend in een zuiverdere vloeistof of gas.

http://www.inocofiltration.com/