Huis > Kennis > Inhoud

Gas filter ontwerpfuncties

Nov 21, 2017

1, de filtratie-apparatuur neemt de gepatenteerde interne mechanische structuur, die zich de hogedruk backwash functie in de ware betekenis realiseert, kan gemakkelijk en grondig verwijderen onzuiverheden behouden door het filter, en heeft geen dode hoek en geen demping van Flux de filtratie efficiëntie en de lange levensduur te garanderen.

2, de filter-apparatuur gebruikt 304,316 L RVS wig-vormige filter met hoge sterkte, hoge precisie, weerstand tegen corrosie, de juistheid van de maximale filtratie van maximaal 25 micron.

3, filtratie apparatuur via eigen zoek- en reactie mogelijkheden, om automatisch backwash, om te gaan met unstable water kwaliteit schommelingen, zonder menselijke tussenkomst.

4, minder slijtdelen van het apparaat van de filter, geen verbruiksgoederen, lage werking en onderhoudskosten, eenvoudige bediening en beheer.

5, filtratie-apparatuur controle systeem ontvankelijke, nauwkeurige operatie, volgens verschillende waterbronnen en filteren flexibiliteit de backwash druk verschil tijd en tijdinstellingen aanpassen.

6, filter apparatuur daarbij backwash elk filter (groep) gevolgd door backwash werking; om ervoor te zorgen dat het filter is veilige en efficiënte reiniging en andere filters zijn niet beïnvloed, blijven filteren.

7, filter apparaat met behulp van pneumatische hoofdafvoerklep, backwash duurde een korte tijd, minder backwash waterverbruik, de bescherming van het milieu en de economie.

8, filter ontwerp van de structuur van de apparaat compact en redelijk, kleine voetafdruk, flexibele installatie en mobiliteit.

9, filtratie apparatuur elektrisch systeem met geïntegreerde bedrijfsstand, afstandsbediening kan worden bereikt