Huis > Kennis > Inhoud

Gas filter ontwikkelingsproces

Mar 07, 2018

Gas filters werden oorspronkelijk gebruikt als bescherming van de ademhalingswegen apparaat voor bescherming van de luchtwegen, maar na een lange periode van evolutie, het uitgegroeid tot een onmisbaar decontaminatie apparaat voor industriële productie. Het lijkt noodzakelijk om te begrijpen van de ontwikkeling van gas filters.

 

Het gas filter prototype is een beschermer van de masker gemaakt van hennep, en gas luchtfilters ook lang na dat vooruitgang is geboekt, maar ze worden vooral gebruikt als ademhalingsbescherming haarden in gevaarlijke industrieën zoals gevaarlijke productie van chemische stoffen.

 

Totdat de wet van de beweging van fijne deeltjes werd gevonden, mensen hebben een beter begrip van het mechanisme van gas filtratie, en haar snelle ontwikkeling is nauw verwant aan de ontwikkeling van de militaire industrie en de elektronica-industrie. Als gevolg van het gebruik van verschillende chemische agentia in de oorlog, militaire gas maskers met behulp van asbest vezel filtreerpapier als een filter laag naar voren zijn gekomen.

 

Met het verstrijken van de tijd, glasvezel filter media in het gas filter met succes, terwijl technici op glasvezel filtreerpapier productie proces uitgevoerd diepgaande studie toegepast is, is waardoor het gas filter verbeterd en ontwikkeld.

 

Een gas-filter gemaakt van fijne glasvezel filtreerpapier werd later gebruikt als het filtermedium, die gefilterd 99,9998% van de deeltjes van 0.13 micron deeltjesgrootte. Met de nieuwe testmethode, maar ook geproduceerd een hogere prestaties ultra-efficiënte gas filter. Op dit moment is nog niet gestopt met ons onderzoek naar de gas-filter, ik denk dat de toekomst zal verschijnen meer geavanceerde gas filter.http://www.inocofiltration.com