Huis > Kennis > Inhoud

Holle vezelmateriaal en scheidingsmembraan technologie voor terugspoelfilters

Sep 05, 2018

Het terugspoelfilter maakt gebruik van de scheidingsmembraantechnologie en heeft geavanceerde technologie├źn zoals holle vezel ultrafiltratie en microfiltratiemembranen. Het wordt veel gebruikt bij de filtratie van verschillende rioleringen, waardoor de waterbronnen tweemaal kunnen worden gebruikt en de watervoorraden worden beschermd. Daarom kunnen terugspoelfilters ook effectief galvanisch afvalwater filteren.

De algemene bron van galvanisch afvalwater is galvanisch zuiverend afvalwater; galvaniseren afvalvloeistof; ander afvalwater, inclusief schuren van werkplaatsvloeren, schrobben van vloer en ventilatie-uitrusting condensaat en lopen, rennen, druipen en lekken als gevolg van lekkage van de bekledingsbak of onjuiste bedrijfsvoering Verschillende tanks en afvoeren; en apparatuur koelwater.

De waterkwaliteit en -hoeveelheid van deze galvanische afvalwateren zijn gerelateerd aan de procesomstandigheden van galvaniseerproductie, productiebelasting, bedrijfsvoering en watergebruikmethoden. De waterkwaliteit van galvanisch afvalwater is complex en de samenstelling ervan is moeilijk beheersbaar, waardoor de filtratie moeilijker wordt. Het terugspoelfilter is gemaakt van holle vezel, de oppervlakte-activeringslaag is compact, de ondersteunende laag is een dubbele rij vingerstructuur, hoge treksterkte, goed terugspoelend effect, anti-vervuiling, lange levensduur en garantie op lange termijn van waterkwaliteit . http://www.inocofiltration.com/