Huis > Kennis > Inhoud

Hoe lossen spoelwaterfilters de watercrisis op en houden ze het afvalwater onder controle?

May 03, 2018

De toepassingsomvang van het terugspoelfilter is zeer uitgebreid. Het is groot genoeg voor de algehele ontwikkeling van het waterbeheer in ons land, en de kleinschalige afvalwaterzuivering in de industrie, enzovoort. Om de watercrisis op een alomvattende manier op te lossen en het probleem van waterbronnen op te lossen, is het terugspoelfilter de eerste keuze van mensen geworden en is het geleidelijk de grootste hulp geworden om de ontwikkeling van waterbronnen te bevorderen.

Met de opmars van industrialisatie en verstedelijking in China zal de vraag naar water voor twee aspecten van ontwikkeling en levensonderhoud blijven groeien. Om de watercrisiscrisis op te lossen, moeten we aan de ene kant de bouw van infrastructuur voor waterconservering versterken en de capaciteit van de watervoorziening verbeteren. Aan de andere kant moeten we de overmatige groei van de totale hoeveelheid water strikt controleren, de efficiƫntie van het watergebruik verbeteren en de totale hoeveelheid vervuilende lozingen in de rivier en het meer strikt controleren. Dit zijn de belangrijkste punten om de tegenstelling tussen vraag en aanbod van waterbronnen in China te verlichten.

Het terugspoelfilter kan gerecycleerd waterhergebruik effectief bevorderen en kan de ontwikkeling van de belangrijkste aspecten van waterbehoud en veiligheid verder bevorderen, op hetzelfde moment om ervoor te zorgen dat elke druppel water de belangrijkste rol volledig kan spelen. Het heeft niet alleen het probleem van de watercrisis in ons land onschadelijk gemaakt, maar ook de ontwikkeling van een reeks problemen met waterbronnen in ons land veranderd en versneld. Het bevorderde ook de verbetering van de verandering van de Milieubescherming van het Water Conservatorium in ons land, zodat de ontwikkeling van de economische middelen van ons land ook is verbeterd.

Daarnaast heeft het terugspoelfilter een positieve rol gespeeld in het afvalwaterbehandelingsproces van de galvaniseerindustrie, waardoor het riool beter is behandeld en redelijk benut. Als filterapparatuur die filternet gebruikt om onzuiverheden in water direct te onderscheppen, kan het terugspoelfilter niet alleen zwevende deeltjes en zwevende deeltjes verwijderen, troebelheid verminderen, waterkwaliteit zuiveren, systeemvervuiling, bacteriƫnalgen, roest en dergelijke verminderen, om zo te bereiken het doel van het zuiveren van de waterkwaliteit en het beschermen van ander normaal werk.

Het water komt het terugspoelfilterlichaam binnen vanuit de inlaat. Dankzij het intelligente ontwerp kan het systeem automatisch de mate van onzuiverheidafzetting vaststellen en automatisch het signaal van de afvalwaterklep afgeven. De waterkwaliteit nadat het terugspoelfilter de nationale norm voor afvalwaterontlading heeft bereikt, die het milieu effectief beschermt. Bovendien kan de waterbron effectief worden opgeslagen door recycling en recycling nadat het terugspoelfilter is behandeld. Http://www.inocofiltration.com/