Huis > Kennis > Inhoud

Hoe werkt het terugspoelfilter

Feb 13, 2019

Het terugspoelfilter kan effectief mechanische onzuiverheden groter dan 25 μm filteren in de keton-benzeen ontoliënde grondstofwas, de accumulatie van mechanische onzuiverheden in de katalysator verminderen, de toename van de drukval in de reactor verminderen en de kwaliteit van de klaar was.

Bovendien is het hele proces van filtratie tot spoelen relatief gereduceerd, waardoor continue toevoer van de inrichting wordt verzekerd en een vlotte werking van de inrichting wordt verzekerd.

 

Het terugspoelfilter vervuilt het ruwe materiaal niet omdat het na het filtreren als spoelmedium paraffinewas zonder mechanische onzuiverheden gebruikt. Vergeleken met het originele filter dat stoom als het spoelmedium gebruikt, wordt de vervuiling van de grondstofwas geëlimineerd en vermeden. Het binnendringen van mechanische onzuiverheden heeft een zeer goede rol gespeeld bij het verminderen van het energieverbruik van het apparaat.

 

Het terugspoelfilter heeft verschillende vormen van spoelprocessen, waaronder een volledig automatisch terugspoelproces; een ingesteld tijd-terugspoelproces; en een handmatig backflushing-proces. Wanneer het filter gedurende een bepaalde tijd wordt gebruikt, zal een grote hoeveelheid onzuiverheden die moeilijk terugspoelbaar zijn, op het filterelement worden afgezet. Naarmate de spoelcyclus toeneemt, neemt de afzetting op het filterelement geleidelijk toe. Op dit moment wordt het filter verwijderd om te worden gereinigd. De reinigingsmethode is als volgt: onderdompeling van luchtvaartkool, sterk zuurspoelen, verbranding van verwarmingsovens, stoomspoelen. Www.inocofiltration.com