Huis > Kennis > Inhoud

Hoe een filterselectieschema ontwerpen?

Apr 17, 2018

Als we het ideale filtereffect willen hebben, is het uitgangspunt natuurlijk om een geschikt filterkernfilter te kiezen, zodat het aan de feitelijke omstandigheden en vereisten kan voldoen. De principes en overwegingen van de selectie van filterpatronen tijdens het selectieproces zijn samengevat.

Allereerst wordt de inlaat- en uitlaatdiameter van het filterkernfilter beschouwd. In principe mag de inlaat- en uitlaatdiameter van het filter niet kleiner zijn dan de inlaatdiameter van de afgestemde pomp, die over het algemeen in overeenstemming is met de diameter van de inlaatleiding. Tegelijkertijd is er nominale druk. Het drukniveau van het filter moet worden bepaald op basis van de maximale druk die in de filterpijplijn mag optreden.

De volgende is de selectie van filtergaten van het gaastype. De belangrijkste overweging is gebaseerd op de grootte van deeltjes die moeten worden onderschept, afhankelijk van de technologische vereisten van mediastroom. Alle maten zeefgaas kunnen worden onderschept met verschillende deeltjesgroottes. Alleen het matchen ervan kan onzuiverheden effectief onderscheppen.

Het filterkerntype filterkeuzeproces kan het materiaal, de algemene selectie en de verbinding van hetzelfde procespijpmateriaal negeren, voor verschillende gebruiksomstandigheden, de selectie van gietijzer, koolstofstaal, laaggelegeerd staal of roestvrijstalen filter.

De berekening van het weerstandsverlies van filterkernfilter is ook de voorbereiding vóór selectie, voor waterfilter, onder het algemeen geschatte stroomtarief, is het drukverlies 0.52 ~ 1.2kpa. Door de bovengenoemde punten kunnen we voorlopig het type filterpatroonfilter bevestigen.http: //www.inocofiltration.com/