Huis > Kennis > Inhoud

Hoe verleng ik de levensduur van het zelfreinigende filter

Apr 21, 2019

Filters zijn onze onmisbare zuiveringsapparatuur en de beste assistent om het milieu te beschermen. Zelfreinigende filters worden ook veel gebruikt in de industriële productie. Maar ongeacht wat voor soort apparatuur, als u de apparatuur langer wilt laten duren, moeten we effectieve maatregelen nemen voor onderhoud, zoals: regelmatig onderhoud, regelmatige reiniging, regelmatige inspecties, enz.

Het belangrijkste onderdeel van het filter is de filterchip, die meestal is gemaakt van roestvrij staal. De filterchip van dit materiaal heeft vaak de opeenhoping van onzuiverheden na een periode van gebruik, wat de werkefficiëntie van het apparaat in de loop van de tijd zal beïnvloeden. Op dit moment moeten we goed schoonmaken in de tijd. We hoeven alleen de onzuiverheden op de chip te reinigen en we moeten de chip regelmatig controleren op schade. Als het filter beschadigd blijkt te zijn, moeten we het op tijd vervangen om onnodige problemen te voorkomen.

Daarnaast is het ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de druk van het apparaat. Wanneer het oog van het apparaat wordt verkleind, zal het debiet geleidelijk langzamer worden en zal het filtereffect worden verminderd. Wanneer u een dergelijke situatie tegenkomt, herinnert het filter er opzettelijk aan aandacht te besteden aan reiniging en onderhoud.

Wanneer u het filter reinigt, plaatst u eerst het vervangen filter buiten en wast u de as. Gebruik vervolgens het wasbakje om water toe te voegen om het schuim te laten trekken en het voorzichtig te wassen. Het gereinigde filter moet ook aan de lucht worden gedroogd aan de ontluchting totdat het filter is gereinigd. Controleer ten slotte de schade en luchtlekkage voordat u het filter installeert. De installatie kan probleemloos worden uitgevoerd.www.inocofiltration.com