Huis > Kennis > Inhoud

Inline-filterbehandeling van voordelen voor de auto-coating van afvalwater

Jun 20, 2018

Het inline filter toont de kenmerken van een grote hoeveelheid behandeld water en grote veranderingen in de waterkwaliteit. Daarom is door middel van engineering gebleken dat het een goed effect heeft in het proces van de toepassing en behandeling van afvalwater voor autolakken, en de waterkwaliteit na de inline-filterbehandeling volledig kan voldoen aan de vereisten. Emissienormen.

 

Het coatingproces wordt veel gebruikt in de behandeling van auto's, en afvalwater wordt voornamelijk geproduceerd tijdens het productieproces. De behandeling van afvalwater van autolakken is een groot probleem geworden in de huidige afvalwaterzuiveringsprojecten. Na jaren van onderzoek en technische praktijk, is de effectieve inline filter in het gebruik van de inline filter een effectief gebruik van filters om wateronzuiverheden direct te onderscheppen, water, zwevende deeltjes, deeltjesmaterie te verwijderen, om troebelheid te verminderen, de waterkwaliteit te zuiveren, de systeem Doeleinden zoals vuil, bacteriën en algen.

 

Water uit de inlaatpijp filter binnen, omdat het systeem kan alleen worden PLC, PAC ontwerp, het systeem kan automatisch de accumulatie niveau van onzuiverheden identificeren, drainage klep signaal automatische drainage. De meerjarige operatie laat zien dat het inline filter stabiel werkt en een goed behandelingseffect heeft. De behandelde waterkwaliteit wordt vele malen geanalyseerd en geanalyseerd door het lokale milieumonitoringsstation. Na de inline-filterbehandeling voldoet de waterkwaliteit aan de nationale voorschriften.

 

Het is duidelijk dat het gebruik van inline-filters voor de behandeling van afvalwater van auto-coatings een economisch en levensvatbaar alternatief is voor andere methoden met een goede stabiliteit, lage rentetarieven, eenvoudige handelingen en onderhoud.

http://www.inocofiltration.com/