Huis > Kennis > Inhoud

Interne structuur van automatische afgeboekt filter en de kenmerken van het gebruik

Nov 03, 2018

Het filter Automatische afgeboekt wordt het veel gebruikt in de ijzer-en staalindustrie voor haar unieke functies. Moet het recycleren van water voor ijzer maken stalen maken, uitrusting voor continugieten, stalen rollen, draad naadloze pijp productie, enz. Het kan ook worden gebruikt in de petrochemische, water conservancy, thermische en andere industrieën. En andere gelegenheden waar water en vloeibaar gerecycleerd worden, het mechanische onzuiverheden in industriële circulerende water en andere vloeistoffen meer effectief en betrouwbaar kunt filteren.

 

Het filter Automatische afgeboekt bestaat uit het lichaam van een tank, een kolom filter, een terugslag-mechanisme, een elektrische schakelkast, een snelheid reducer, een elektrische klep en een Verschildruk controller. Het middenrif in de tank verdeelt de innerlijke holte in een troebele vloeistof kamer en een duidelijke vloeibare kamer, en een pluraliteit van filter kolommen zijn gemonteerd op de horizontale partitie; de troebele vloeistof verzonden vanaf de pomp de troebele vloeistof kamer binnenkomt en treedt de kolom filter door het gat van de partitie. De innerlijke Holte, de heldere vloeistof passeert de kloof naar de duidelijke vloeibare kamer, en alle de gefilterde vloeistof is samengevoegd in de zaal duidelijk vloeibare en uiteindelijk verstuurd uit het stopcontact. Wanneer de onzuiverheden in de kolom filter tot een bepaalde dikte ophopen, ontstaat er een drukverschil tussen de troebele vloeistof zaal en de duidelijke vloeibare kamer. Op dit moment de terugslag-mechanisme kan automatisch worden gecontroleerd door de Verschildruk controller of de backwash systeem kan handmatig worden geactiveerd aan de filter-residu te verwijderen.

 

Het filter Automatische afgeboekt maakt gebruik van eigen gefilterde supernatant om zelf schoon de kolom filter zonder de noodzaak om het filter te verwijderen en schoon, en hoeft niet een extra schoonmaak systeem. Aangezien er verschillende filter kolommen geïnstalleerd in de tank op hetzelfde moment, elke kolom filter wordt gewassen door één tijdens de backwashing, en de andere filter kolommen blijven werken om continu vloeibare voorziening te waarborgen.

 

De kolom filter in het filter automatisch afgeboekt is gemaakt van gelaste trapeziumvormige sectie roestvrij staaldraad op een polygonal frame, met hoge sterkte en weerstand tegen corrosie. Een precieze filter kloof en een V-vormige gebied geconfronteerd met de vloeibare richting tussen elke twee aangrenzende staaldraden worden gevormd, en deeltjes voorkomen die groter zijn dan de gleuf worden verzameld om te vormen van een filter laag, waardoor verdere verbetering van de precisie van filtratie. De V-vormige gedeelte bevat ook een passende versie hoek voor het eenvoudig verwijderen van onzuiverheden tijdens backwashing.http://www.inocofiltration.com/