Huis > Kennis > Inhoud

Gelaagd automatisch terugspoelfilterontwerp Gebruik van centrifugale plaat

May 26, 2018

Na continu onderzoek is de functie van het volautomatische terugspoelfilter verder verbroken. Het is om de unieke centrifugaalschijftechnologie te ontwerpen op de gemeenschappelijke functie van het gelamineerde automatische terugspoelfilter, waarmee gebruikers kosten kunnen besparen, terwijl ze energiezuiniger en waterbesparend zijn.

Voor gelamineerde automatische terugspoelfilters is het gegroefde filterlaminaat het kernelement voor grondiger en nauwkeuriger 3D-filtratie. De door water aangedreven terugspoeling van filterlaminaten wordt automatisch geïnitieerd volgens verschillende behoeften en wordt op elk moment uitgevoerd. Omdat de filtratie- en terugspoelprocessen van de apparatuur tegelijkertijd worden uitgevoerd, heeft het automatische onderhoud van het systeem geen invloed op de gefilterde waterstroom.

Het is te zien dat het gelamineerde automatische terugspoelfilter tegelijkertijd oppervlaktefiltratie en diepe filtratie bereikt en een nauwkeurige en veilige filtratie bereikt. Op deze basis wordt, naast het ontwerp van de spiraalschijf, een uniek centrifugaal effect geproduceerd, zodat de grote deeltjes in het water op de binnenwand van het filter worden weggegooid weg van het gelamineerde vel voordat het diep in het filter wordt gelamineerd filtratie, waardoor de reinigingsfrequentie van de filterlaminaten sterk wordt gereduceerd, wordt het doel bereikt van lager kostenonderhoud en waterbesparing van het filter.

Wanneer het gelamineerde automatische terugspoelfilter zich in de filtratiestap bevindt, komt het water door de inlaat van het filter en filtert de zuiger van de filterkern de laminaties strak aan. De speciale centrifugale schijf van de centrifugaalschijf bevindt zich aan de onderkant van de filterkern. Wanneer het water het filter binnentreedt en in tangentiële richting in contact komt met de kunststofbladen van de centrifugaalschijf, werpt het resulterende centrifugale effect water dat grote deeltjes onzuiverheden op de binnenwand van het filter transporteert en concentreert zich op de bovenkant van het filter. Water dat minder onzuiverheden draagt, maakt vervolgens contact met de filterlaminaten, waardoor de reinigingsfrequentie die nodig is voor laminaties aanzienlijk wordt verminderd en een eenvoudiger effect van waterbehoud en onderhoud van apparatuur wordt bereikt.

De diepe filtratie van het automatische terugspoelfilterlamineren gaat door de primaire filtratie van de centrifugaalschijf, grote deeltjes van onzuiverheden blijven buiten de filterlaminering en het water blijft door de openingen tussen de lagen in de diepgewortelde filtratie van de drie passeren -dimensionale ruimte. Het gefilterde schone water wordt gestapeld. De binnenste holte van de chip stroomt uit de uitlaat, en onzuiverheden achtergelaten in het filter worden gereinigd tijdens de terugspoelfase.

In het terugspoelstadium wordt de filterkernzuiger van het gelamineerde automatische terugspoelfilter opgetild en worden de lamellen vrijgegeven. De terugspoeling wordt uit de opening van de filterpatrooncilinder gestoten en in de richting van de groene pijl op de losse lamellen gespoten, waardoor de lamineringen zijdelings en in lengterichting bewegen. En het laminaat wordt grondig gereinigd door de waterstroom onder de snelle rotatie van het laminaat en vervolgens afgevoerd uit de riolering. Http: //www.inocofiltration.com/