Huis > Kennis > Inhoud

Microcomputerbesturingsmethode voor terugspoelfilter

Apr 08, 2019

Het terugspoelfilter heeft een automatische regeling gerealiseerd, die voornamelijk afhankelijk is van de microcomputerbesturing. Nadat het systeem is ingeschakeld, moet u de inlaatwaterdrukwaarde van het apparaat in acht nemen en vervolgens de waarde van de waterdrukmeter op het uitlaatventiel aanpassen zodat deze lager is dan de inlaatwaterdrukwaarde van 0,06-0,08 MPa. . Als de inlaatdruk bijvoorbeeld 0,2 MPa is, kan de waarde van de uitlaatcontactmanometer worden aangepast tussen 0,32-0,34 MPa.

Schakel vervolgens de microcomputer in en zet de aan / uit-schakelaar op het bedieningspaneel aan. Als de uitlaatdruk op dit moment lager is dan de ingestelde drukwaarde, blijft het apparaat in werkende staat, het werkindicatielampje brandt, de automatische actor opent de klepplaat en de elektromagnetische klep voor de afvoer (of het elektrische ventiel) is gesloten .

Als de uitlaatdruk lager is dan de ingestelde drukwaarde, komt het apparaat in de terugspoeltoestand, de terugspoelindicator licht op, de automatische aandrijving sluit de klepplaat en de elektromagnetische klep van de afvoer (of motorklep) gaat open. Nadat het terugspoelproces 2-4 minuten is vertraagd, keert het terug naar de werkstatus. Als de uitlaatdruk op dit moment hoger is dan de ingestelde drukwaarde, behoudt de apparatuur de normale waterafvoerstatus; als de uitlaatwaterdruk nog steeds lager is dan de ingestelde drukwaarde, werkt de apparatuur 2-4 minuten, spoelt terug gedurende 2-4 minuten en herhaalt zich dus totdat de uitlaatdrukwaarde hoger is dan de ingestelde drukwaarde.

Terugspoelen van het terugspoelfilter De schuifas en de uitrustingcilinder zijn dubbele rubberen ringafdichtingen. Als er waterlekkage optreedt tijdens het gebruik, gebruik dan een kleine sleutel om de drie schroeven op de pakkingbus goed en gelijkmatig gedurende meerdere slagen vast te draaien. Het lek is correct. Als de klier naar beneden wordt gedrukt en de waterlekkage niet wordt opgelost, moet een nieuwe verzegeling of pakking worden vervangen.

www.inocofiltration.com