Huis > Kennis > Inhoud

Modelselectie en installatie van roestvrijstalen filterpatronen

Aug 13, 2018

Het filterelement in het filterpatroon van roestvrij staal wordt veel gebruikt en de variëteit en specificaties van het filter zijn talrijk, dus het is belangrijk om het model te selecteren. Afhankelijk van het gebruik, kan het worden verdeeld in twee soorten filtervloeistof en gas. De grootte kan worden onderverdeeld in 5 , 10 , 20 , 30 en 40 ; de werkdruk is over het algemeen 0.1Mpa-0.4Mpa.

 

Vanwege de verschillende poriegrootte van de filterpatroon van roestvrij staal is de stroomsnelheid niet hetzelfde. De standaard van 0,2um-0,4 um filterwater is bijvoorbeeld 300-500kg / h. Als u het filtratievolume per uur wilt verhogen, kunt u multi-core gebruiken. Of 20 , 30 , 40 inch combinatie, als de filter verontreinigingen en viscositeit, voeg dan pre-filterapparatuur toe.

 

Hoewel het filterpatroon van roestvast staal is uitgerust met filterelementen met verschillende poriëndiameters, moet voor het filteren van filters eerst voorfilterapparatuur worden gebruikt en moet de microporeuze filterkern worden gebruikt. Het is ook belangrijk om het filterpatroon van roestvrij staal te installeren en te gebruiken.

 

Voordat u het roestvrijstalen filterpatroon installeert, moet u de richting van de opruiming en van de uittreding bekijken. De vloeistof moet van de buitenkant van het filter naar het midden stromen. De buis die communiceert met het filterelement is de uitlaat. Als het een multi-core is, moet de drukplaat op de vinnen worden geplaatst en moeten de bouten goed worden vastgedraaid; de buitenhoes moet worden geïnstalleerd en afgedicht met de klemmen of bouten op de basis. Merk op dat de afdichtingen plat moeten worden geplaatst en de afdichtingen moeten worden gecontroleerd op lekkage. http://www.inocofiltration.com/