Huis > Kennis > Inhoud

Meerlaagse filtratieproceskenmerken van terugspoelfilter

Nov 28, 2018

De meerlaagse filtratie van het terugspoelfilter neemt een filtermateriaal van verschillende materialen om een dubbellaagse of drielaagse filterlaag te vormen, het filtermedium met een lagere dichtheid bevindt zich in de bovenste laag en het filtermateriaal met een hogere dichtheid bevindt zich in de onderste laag. Het dubbellaags filtermateriaal neemt in het algemeen antraciet en kwartszand aan, en het drielaags filtermateriaal neemt in het algemeen antraciet, kwartszand en magnetiet of granaat aan.

Wanneer het terugspoelfilter wordt teruggespoeld, wordt het automatisch gestratificeerd vanwege de verschillende dichtheid van het filtermateriaal. Deze filtermethode heeft de voordelen van een grote opvangcapaciteit, een korte filterperiode, een goede kwaliteit van het effluent en een hoge filtratiesnelheid. Terugspoelfilters kunnen worden gebruikt voor waterbehandeling in een variƫteit aan circulerende watersystemen, naast hydraulische circulatiebehandelaars en mechanische agitatievrijmakers.

In de hydraulische circulatie-zuiveringsinstallatie is de circulatie van het slib gebaseerd op het principe van de ejector, dat wil zeggen, de kracht van het instroomwater wordt gebruikt om de terugstroming van het slib te bevorderen, zodat de voorzuiverer wordt gekenmerkt door geen draaiende delen en een eenvoudige structuur. Het mechanisch geroerde voorzuiveringsapparaat wordt gekenmerkt door het gebruik van mechanisch geroerde slakterugvoer en contactreacties.http: //www.inocofiltration.com/