Huis > Kennis > Inhoud

Pijpfilters voor het aanbrengen van materialen en automatische regelmethoden

Feb 06, 2018

Als het gaat om de kenmerken van het pijpleidingsfilter, kunnen we denken aan de compacte structuur, de grote filtratiecapaciteit, het kleine drukverlies, het brede toepassingsbereik, het eenvoudige onderhoud, enzovoort. In het proces van het gebruik van het pijpfilter, maar ook hoe handmatige en automatische bediening te doen?

 

Hetzelfde geldt voor corrosieve materialen die worden gebruikt in de chemische productie, met inbegrip van natronloog, natriumcarbonaat, geconcentreerd zwavelzuur, koolzuur, aldonzuur en dergelijke.

 

Bovendien kan het pijpleidingfilter ook de materialen bij lage temperatuur zoals vloeibaar methaan, vloeibare ammoniak, vloeibare zuurstof en verschillende koelmiddelfilter koelen. Zelfs voedingsmiddelen, farmaceutische productie hebben gezondheidsvereisten van materialen, zoals bier, dranken, zuivelproducten, siroop, enz. Kunnen ook via het pijpleidingfilter worden verwerkt.

 

Introduceer de handmatige methode van pijpfilterregeling, draai de handmatige / automatische selectieschakelaar naar handmatige positie, zet de motor aan en hydraulische regelklep, open de hydraulische regelklep en begin met aftappen. Op dit moment wordt de keuzeschakelaar geroteerd naar de automatische positie en gaat de automatische status in.

 

De handmatige bedieningsstatus van het pijpleidingfilter is een middel om te controleren of de motor en de hydraulische regelklep normaal kunnen werken. Als de handmatige bedieningsstatus niet normaal is, zal de automatische rioolbeheersstatus niet correct werken, dus de handeling in dit opzicht is niet noodzakelijk.

 

Gevolgd door de automatische besturing van het pijffilter, de handmatige / automatische selectieschakelaar naar de automatische stand, stel eerst de filtertijd en spui-timers in. Het digitale display van de onderste rij van de timer toont de instellingswaarde, de digitale display van de bovenste rij toont de timerwaarde. Als de machine wordt uitgeschakeld, wordt de timer de volgende keer dat de stroom wordt ingeschakeld automatisch gestart en getimed volgens de ingestelde tijd.

http://www.inocofiltration.com/