Huis > Kennis > Inhoud

Beginselen van naleving in het ontwerpen en gebruiken van gas vloeistof filtratie scheidingstekens

May 10, 2018

Bij het ontwerpen en het gebruik van de gas - vloeistof filter scheidingsteken, moeten de desbetreffende beginselen worden nageleefd. Ten eerste, de gas - vloeistof filter scheidingsteken moet voldoende capaciteit voor het opslaan van de overtollige vloeistof koelmiddelen. Vooral het warmtepompsysteem, probeer niet te worden minder dan 50% van de heffing, als de voorwaarden zijn beste, doen experimenten te verifiëren.

 

Omdat wanneer throttling opening of capillair wordt gebruikt voor verwarming, kan 70% vloeibaar koudemiddel terugkeren naar het scheidingsteken gas-vloeistof. Hoge uitlaat druk en lage zuigdruk zal ook toestaan meer vloeibare koelmiddelen in te voeren van de gas-vloeistof-scheidingsteken. Hoewel de thermische expansieklep kleiner is, wellicht het 50% doorstroming naar de gas - vloeistof filter scheidingsteken, dus het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het gas voldoende capaciteit heeft voor het opslaan van deze vloeibare koelmiddelen.

 

Om ervoor te zorgen dat het koelmiddel en koelmiddel terugkeren naar de compressor, ontwerp moet geschikt olie retourneren gaten en filters voor het scheidingsteken voor gas-vloeistof De grootte van de terugkeer gat moet worden gezorgd dat geen vloeibare koudemiddel is maagzuur aan de compressor, maar het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het koelmiddel olie bij de compressor zoveel mogelijk kan worden ingeleverd.

 

Als het vloeibare koudemiddel in het lopende gas vloeibaar filter scheidingsteken bestaat, is het raadzaam de diameter 0.040i. Als het koelmiddel afsluiten is gemigreerd naar het gas vloeibaar scheidingsteken, is het aanbevolen om 0.055 in gebruiken. Natuurlijk, als de omstandigheden dit toelaten, is het mogelijk voor het optimaliseren van deze omvang met experimenten om de beste resultaten te bereiken. Er is ook een filter-netwerk, en een kleiner diafragma is veiliger.

 

Bovendien moet het drukverlies van het scheidingsteken gas-vloeistof filter zo klein mogelijk zijn. De stroom van olie koelmiddel en koelmiddel wordt bepaald door de grootte van de outlet U buis, zodat de grootte ook het drukverlies van het koelmiddel, bepaalt zoals het invoeren van de uitlaat-pijp koelmiddel hoge snelheid is.

 

Daarnaast, in het ontwerp van gas vloeibaar filter scheidingsteken tijd, worden de tekeningen gepreciseerd de corresponderende pijp grootte shapegrootte, lucht krapte test, test van de sterkte en andere druktesten, reinheid, resterende vocht, het spruitstuk moet duidelijk gemarkeerd op de buis; het vat moet worden gevuld met 0.05MPa hoge zuivere stikstof druk; andere belangrijke technische voorschriften of materiaal en grootte eisen; filteren van mesh nummer enzovoort.http://www.inocofiltration.com/