Huis > Kennis > Inhoud

Verwerking van het interne water-terugspoelfilter

Dec 27, 2018

Met de snelle toename van de stedelijke bevolking en de verbetering van de nationale kwaliteitsniveaus voor afvalwater, konden de oorspronkelijke faciliteiten van de meeste rioolwaterzuiveringsinstallaties niet aan de vraag voldoen en is het effluent over het algemeen hoog. Daarom hebben we op basis van de geavanceerde technologie in het buitenland een intern waterterugslagfilter ontwikkeld dat meer in lijn is met de binnenlandse vraag.

 

Het interne water-terugspoelfilter is een filterapparaat voor het verwijderen van gesuspendeerde vaste stoffen, en het apparaat is samengesteld uit een frame, een filtersysteem, een terugspoelsysteem en een automatisch regelsysteem, en de trommel is voorzien van een filterscherm dat gemakkelijk te demonteren is . De apparatuur wordt continu gefilterd en het apparaat heeft een automatische schakelaar voor openen en sluiten. Wanneer de trommel water heeft, stuurt de vloeistofniveausensor een signaal om het deceleratie-aandrijfsysteem te starten om de trommel te laten draaien en de terugspoelpomp te starten.

 

Het rioolwater stroomt in de holle trommel, wat een zeer sterke roestvrijstalen zeef is. Het afvalwater wordt van de binnenkant van het filterscherm naar buiten gefilterd en de zwevende stoffen in het rioolwater worden gevangen in het filterscherm. Wanneer het waterniveau in de emmer een bepaald waterniveau bereikt, wordt het spoelwater automatisch van de buitenkant van het filterscherm naar binnen gespoeld via de hogedruksproeier aan de bovenkant van de trommel en wordt de fijnstof weggespoeld. verzameld door de terugspoelfilterinrichting in het apparaat voor opvang in de wateropvangbak. En verzend apparatuur door de rioleringspijplijn. Als er geen water door het apparaat stroomt, stopt het apparaat automatisch met draaien.www.inocofiltration.com