Huis > Kennis > Inhoud

Filterelement vervangen

Dec 27, 2017

1.1 De membraanfilterpatroon moet regelmatig worden vervangen. De cycli van het vervangen van elementen zijn zoals hieronder.

I. Veiligheidsfilter Het waterverbruik is aanzienlijk lager dan voorheen, of de bestaande druk is lager dan de begindruk van 50 kpa, het filterelement moet binnen drie maanden eenmaal worden vervangen.

II. Harsfilter's Waterverbruik is aanzienlijk lager dan voorheen, of de bestaande druk is lager dan de begindruk 50 kpa, het filterelement moet binnen drie maanden eenmaal worden vervangen.

III.Micron-membraanfilter's Waterverbruik is aanzienlijk lager dan voorheen, of de bestaande druk is lager dan de begindruk 50kpa, het filterelement moet binnen drie maanden eenmaal worden vervangen; gewoonlijk kan de filterprecisie 0,45 micron bereiken.

IV.Pure waterterminal membraanvloeistof filtratiesystemen Waterverbruik is aanzienlijk lager dan voorheen, of de bestaande druk is lager dan de initiële druk 50kpa, het moet filterelement één keer binnen drie maanden vervangen, meestal kan de filterprecisie 0,22 micron bereiken.

图片2.jpg

1.2 Hoe de filterpatroon te vervangen

Open de plastic zak aan het openinguiteinde van de cartridge, controleer of de pakking in goede staat verkeert en op zijn plaats zit. Gebruik een geschikt bevochtigingsmiddel (bijv. Water) om de pakking en de patroonhouder te bevochtigen. De wijzer moet het uiteinde dicht bij de O-ring houden en de patrooninterface verticaal in de cartridgehouder steken. Verwijder de verpakking van de cartridges na alle cartridges worden op hun plaats geplaatst. En bevestig vervolgens de drukplaat, installeer de metalen behuizing op zijn plaats. Http://www.inocofiltration.com/