Huis > Kennis > Inhoud

RFT-terugspoelfilter en toepassing

Apr 18, 2019

Het RFT automatische terugspoelfilter is een zelfreinigend apparaat voor het continu filteren van deeltjes uit vloeistoffen met lage viscositeit. De grootste kenmerken zijn hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten.

Het filter heeft een filternauwkeurigheid van 30-1000 μm om een efficiënte scheiding van verontreinigingen uit de vloeistof te garanderen. Wanneer het drukverschil tussen het filterelement en de druk op de ingestelde waarde is ingesteld, wordt het terugspoelen onmiddellijk gestart en wordt de zelfreiniging uitgevoerd. En de filtratie wordt niet onderbroken tijdens het terugspoelen. Vaste deeltjes in de vloeistof versnellen de slijtage van systeemcomponenten, leidingen en kleppen die voortijdig falen van systeemcomponenten en de kwaliteit van het uiteindelijke verwerkte product veroorzaken.

Vanwege de compacte structuur, hoge betrouwbaarheid, lage bedrijfskosten en lange levensduur, wordt het terugspoelfilter toegepast op alle industrieën die vaste deeltjes verwijderen in vloeistoffen met een lage viscositeit. Het hoeft alleen het materiaal van het filterelement te vervangen en te verzegelen volgens het filtraat. Ideaal voor de industriële sector. Www.inocofiltration.com