Huis > Kennis > Inhoud

zelfreinigend filter

Sep 07, 2019

Waar ligt de focus van de zelfreinigende filterinstallatie?

Zelfreinigende filters moeten worden geïnstalleerd voor gemakkelijke toegang. Installeer afsluiters voor en na en installeer omloopleiding. Aan beide kanten van het zelfreinigende filter moet voldoende onderhoudsruimte overblijven. De richting van de filterpatroon moet dicht bij de lengte van de cilinder worden gehouden om het filter te vervangen.

De specificaties van het zelfreinigende filter moeten overeenkomen met de leiding of stroom. Wanneer een enkel filter niet aan de systeemstroomvereisten kan voldoen, kunnen er twee of meer parallel worden aangesloten om aan de systeemfiltratie-eisen te voldoen. Wanneer u een installatie installeert, moet u ervoor zorgen dat de uitlaatrichting van de automatische aftapklep horizontaal of omlaag staat om een diepere afvoer te garanderen.

Let bij installatie en gebruik op de bescherming van de schakelkast, sensor en transmissiedelen om schade te voorkomen. Sluit de buis aan volgens de richting van de pijl op het zelfreinigende filterlichaam zodat de stroomrichting van het water overeenkomt met het pijllichaam op het lichaam. Installeer de waterapparatuur die bescherming nodig heeft voordat deze zo dicht mogelijk bij de waterapparatuur staat.

De automatische aftapklepverbindingsmethode is verdeeld in flens en draad en de afvoerpijp mag niet te lang zijn, bij voorkeur niet meer dan 10 meter. Wanneer het zelfreinigende filter buitenshuis wordt geïnstalleerd, let dan op water- en regenbestendig om de levensduur van het apparaat te verlengen en het gebruik te verbeteren.

https://www.inocofiltration.com/