Huis > Kennis > Inhoud

Zelfreinigend filtervoordeel in vergelijking met traditionele producten

Dec 28, 2017

Zelfreinigend filter is een speciale filtermachine, die filterzeef gebruikt om de onzuiverheden, gesuspendeerde en vaste stoffen in het water direct te onderscheppen om de troebelheid grotendeels te verminderen, de waterkwaliteit te zuiveren, systeemvuil, algen, roest enz. Te verminderen. Het wordt gebruikt voor het zuiveren van de waterkwaliteit en het beschermen van het systeem en andere apparatuur bij normaal werk.

Het zelfreinigende filter gebruikt intelligente apparatuur, het systeem kan automatisch de mate van onzuiverheidscumulatie identificeren. Geef het signaal naar de afvoerklep om automatisch te ontladen. Vooral gebruikt in de waterzuivering, zelfreinigend filter met eenvoudig ontwerp en goede prestaties zal een ideaal filtratie-effect bereiken in afvalwater.

Vergeleken met traditionele producten overwinnen de zelfreinigende filters de problemen van het kleine uitvoeren, gemakkelijk verstopt raken met vuil, de noodzaak van montageonderdelen van het filter tijdens de filtratieperiode en niet in staat om de status van het filter te controleren, op hetzelfde moment, het kan ook het ongezuiverde water filtreren en automatisch het filterelement schoonmaken en automatisch drain.in het proces van schoon en afvoerkanaal, het kan zonder onderbrekingstijd werken en de staat van de werking van het filter controleren, zodat dit het hoogst automatische filter is.

In de normale staat kan het zelfreinigende filter automatisch terugspoelen bereiken zonder uitvaltijd en kan de filtratiecyclus worden aangepast. De filters kunnen in de richting van het verticale en horizontale type zijn. De zelfreinigende filters worden veel gebruikt in de industrie, landbouw, gemeentelijke elektriciteit, elektronica, geneeskunde, voedsel, drukken en verven, constructie, staal, metallurgie, papier en andere waterfiltratie in de industrie.

Wanneer de zelfreinigende filters bijvoorbeeld worden gebruikt in hergebruikt water, nadat ze zijn behandeld met filters, is de waterkwaliteit lager dan standaard voor wonen en drinken, maar hoger dan de standaard voor toegestane afvalwaterafvoer, zodat deze kan worden gebruikt voor tuingroen , rivieren van water, stedelijke vergroening, wegsproeiwater, koerende water in thermische energiecentrale en chemische fabriek, waswater voor auto's, enz., om de kosten van water te verminderen en hulpbronnen te sparen. http://www.inocofiltration.com/