Huis > Kennis > Inhoud

Zelfreinigende filtertoepassingen

Feb 26, 2018

Zelfreinigend filter is een filter dat direct wateronzuiverheden onderschept, effectief de gesuspendeerde vaste stoffen in water kan verwijderen, troebelheid, zwevende deeltjes, waterzuivering en systeemvervuiling, bacteriën en algen, roest etc. kan verminderen om water te zuiveren en te beschermen het systeem Andere apparatuur Het normale werk van precisie-apparatuur.

Het toepassingsgebied van een dergelijk zelfreinigend filter zal natuurlijk niet klein zijn, in de eerste plaats heeft het een zeer goede toepassing op het gebied van voertuigproductie, in het bijzonder de automobielcoatingproductielijn, evenals auto's, motorfietsen, tractoren, motorproductie waterzuiveringssysteem Wacht.

Ten tweede kan het zelfreinigende filter ook een rol spelen in de petrochemische industrie. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de recirculatie waterbehandeling naast elkaar, enkele of meerdere modellen parallel aan de hoofdbehandeling, in plaats van filtermedia om filterbelasting te verminderen, Kan veel spoelwater vermijden, kostenbesparingen.

Daarnaast, staal, mijnbouw, enz. Zijn ook opgenomen in het toepassingsgebied van zelfreinigende filters, aan de ene kant wordt gebruikt voor grondstoffen plant, gesinterd lange kogelmolen filtratie, walserij, continugieten machine, hoogoven koelwater filtratie-systemen, hoge druk water Descaling systeem onzuiverheid filtratie; aan de andere kant filtert u spuitwater onder in het gat om ervoor te zorgen dat het systeem naar behoren werkt.

Bovendien kunnen zelfreinigende filters worden gebruikt in voorbehandelingssystemen voor watervoorziening en afvalwater, om de operationele efficiëntie van het systeem te verbeteren. Zelfreinigende filters kunnen op effectieve wijze onzuiverheden verwijderen, het horizontale blok verkleinen door verstopte verontreinigingen en slijtage, waardoor de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.http: //www.inocofiltration.com