Huis > Kennis > Inhoud

Zelfreinigend filter voor de behandeling van vuurvaste industrieel afvalwater

Mar 31, 2019

De toepassing van zelfreinigende filters heeft industrieel vuurvaste afvalwater effectief behandeld. Zelfreinigende filters zijn producten die de moeite waard te bevorderen. Het zelfreinigend filter heeft de kenmerken van stabiele waterkwaliteit, lage operationele kosten, kleine vloeroppervlak en lange levensduur.

 

Met de effectieve behandeling van stedelijke huishoudelijk afvalwater, industriële afvalwaterbehandeling het primaire probleem van waterzuivering, waaronder vuurvaste industrieel afvalwater wordt herkend als een probleem van de behandeling afvalwater in de industrie geworden. De toepassing van zelfreinigende filters heeft het probleem effectief verlicht. Vuurvaste industrieel afvalwater verwijst naar industrieel afvalwater met hoge concentraties van biologisch afbreekbaar organisch materiaal, met inbegrip van polycyclische aromatische koolwaterstof verbindingen, organofosforverbinding pesticiden, oppervlakteactieve stoffen, organische kleurstoffen en dergelijke. De gemeenschappelijke kenmerken van deze stoffen zijn hoge toxiciteit, complexe samenstelling, hoge chemische zuurstofverbruik en moeite wordt afgebroken door algemene micro-organismen.

 

Het zelfreinigend filter verwijdert effectief schadelijke stoffen in het water met behulp van het scherm van de filter, waardoor de waterbron zuiveren en verbetering van de kwaliteit van het water. De kwaliteit van het water na behandeling door het zelfreinigend filter de nationale norm heeft bereikt.

De toepassing van zelfreinigende filters kunt industrieel vuurvaste afvalwater worden effectief behandeld. www.inocofiltration.com