Huis > Kennis > Inhoud

Zelfreinigende filterinstallatiemethode en voorzorgsmaatregelen

Sep 30, 2018

Let bij het installeren van het zelfreinigingsfilter op de bescherming van de schakelkast, de sensor en de transmissiedelen om schade te voorkomen. Vervolgens kan de buis worden aangesloten in de richting van de pijl op het zelfreinigende filterlichaam, zodat de waterstroomrichting overeenkomt met het pijllichaam op het lichaam.

Het zelfreinigende filter moet worden geïnstalleerd vóór de te beschermen waterapparatuur en zo dicht mogelijk bij de waterapparatuur. In het voedingssysteem moet het zelfreinigende filter tussen de waterpomp en de waterapparatuur worden geïnstalleerd. Hoe dichter bij de waterapparatuur, hoe beter. Wanneer de druk voordat de pomp en waterapparatuur de limietdruk van het filter overschrijden, kan het zelfreinigende filter ook vóór de pomp en zo dicht mogelijk bij de pomp worden geïnstalleerd.

De automatische afvoerklepverbindingsmethode voor zelfreinigend filter is verdeeld in flens en draadgesp. De afvoerpijp mag niet te lang zijn. Probeer de 10 meter niet te overschrijden. Bij de eigenlijke installatie moet rekening worden gehouden met eenvoudig onderhoud, moet de afsluitklep voor en na het reinigingsfilter worden geïnstalleerd en moet de bypassleiding worden geïnstalleerd. Er moet voldoende ruimte voor onderhoud zijn aan beide zijden van het zelfreinigende filter. De richting van de filterpatroon moet dicht bij de lengte van de cilinder worden gehouden om het filter te vervangen.

De specificaties van het zelfreinigende filter moeten overeenkomen met de buis of stroom. Wanneer een enkel filter niet aan de systeemstroomvereisten kan voldoen, kunnen er twee of meer parallel worden aangesloten om te voldoen aan de systeemfiltratievereisten. Bij het gebruik van elk type installatie moet er op worden gelet dat de uitblaasrichting van de automatische afvoerklep horizontaal of naar beneden wordt gericht om een meer grondige ontlading te verzekeren.

http://www.inocofiltration.com/