Huis > Kennis > Inhoud

Zelfreinigende filterinstallatie-eisen

Nov 21, 2017

Filterspecificaties moeten overeenkomen met de installatie van pijplijnen, wanneer de filterstroom niet aan de vereisten van de pijplijn kan voldoen, twee (of meer) filters parallel kunnen worden geïnstalleerd of het volgende filter kunnen doen.

Het filter moet in het te beschermen systeem worden geïnstalleerd, voor zover mogelijk, de impact van de lagedrukinlaat en moet daarom in de buurt van de drukbron worden geïnstalleerd.

Het filter moet in serie in het pijpleidingsysteem worden geïnstalleerd. Om een ​​ononderbroken watervoorziening tijdens stilstand te garanderen, wordt voorgesteld om een ​​bypass in het systeem in te stellen en de afsluitkogelafsluiter in te stellen voor de import, export en bypass van het filter. Als er een risico bestaat op terugstroming, moet er een terugslagklep worden geïnstalleerd aan de uitlaat van het filter.

Wanneer de selectie aangeeft dat het water dat door het automatische zelfreinigende filter stroomt de temperatuur niet overschrijdt.

Installatieplaats met driefasige AC 380V voedingsfrequentie (driefasig vierdraadssysteem). Rioolbuis is niet groter dan 5 meter, om tegendruk te vermijden.

DC-systeemaandacht op filternauwkeurigheid, voorbehandeling, druk is van belang, voorzichtig intermitterend systeemtimingsturingstype.

Redelijke keuze van installatieomgeving, let op waterdicht, regen, vocht.

Apparatuur inlaat, uitlaat, riool val moet worden geïnstalleerd klep (aftapklep moet een snelle klep zijn).

De netto afstand tussen de apparatuur is niet minder dan 1500 mm; de netto afstand tussen de apparatuur en de muur is niet minder dan 1000 mm; de apparatuur en de omgeving moeten worden voorzien van een onderhoudsruimte van niet minder dan 500 mm.

Pijpleidingen voor import en export van apparatuur moeten in de buurt van de beugel van de pijpmond worden geplaatst; direct verbonden met de container mondstuk is groter dan of gelijk aan DN150 onder de klep moet worden ingesteld beugel.