Huis > Kennis > Inhoud

Zelf reiniging filter werkt editor

Nov 21, 2017

Water uit de inlaat in het filter, de eerste grof filter onderdelen uitfilteren van de grotere deeltjes van onzuiverheden, en vervolgens bereiken de fijn filter, filter fijne deeltjes via de onzuiverheden fijn filter, het water uit het water outlet kwijting.

In het filterproces accumuleren fijn filter maaswijdte geleidelijk onzuiverheden binnen en buiten te vormen een drukverschil. Wanneer de druk de vooraf ingestelde waarde bereikt, het zal beginnen de automatische reinigingsproces: de blow-off valve wordt geopend, de hydraulische motor zaal en de hydraulische cilinder van de belangrijkste vergadering release de druk en kwijting van het water; de druk in de hydraulische motor zaal en de zuigleiding daalt scherp, druk effect, door middel van de zuigpijp fijn filter muur vuil, de hydraulische motor in de hydraulische motor kamer, gezuiverd door de klep van de riolering, de vorming van een zuignap proces. Wanneer het water door de hydraulische motor stroomt, de zuigleiding wordt gedreven om te draaien, de zuigleiding axiaal wordt gedreven door de hydraulische cilinder zuiger en de zuigfilter met een vergadering wordt volledig gereinigd en gereinigd door de combinatie van de axiale beweging en de roterende beweging. Het gehele het schoonmaken proces duurt tientallen seconden. Het Spui ventiel is gesloten aan het einde van het reinigen, en de toegenomen druk veroorzaakt de zuiger van de hydraulische cilinder om terug te keren naar de oorspronkelijke positie en de filter begint te bereiden voor de volgende cyclus van de afboekingsmethode. In het reinigingsproces, de normale filter filter ononderbroken blijven werken.

Backwash kan automatisch plaatsvinden het beginsel: zoals eerder vermeld, backwash hydraulisch ventiel wordt geopend door de hydraulische cilinder zuiger en de actie ter verwezenlijking van, en deze zijn via de backwash controller te controleren. Backwash controller op basis van de waarde van het drukverschil van de filter inlaat en uitlaat nauwkeurig bepalen de hydraulische klep en hydraulische cilinder, en de controleur macht komt van de druk van de pijpleiding.

Zelfreinigend filter kenmerken: ononderbroken watervoorziening backwash, de gehele backwash mondstuk is een netto elke manier om dit te bereiken filteren. Backwash is slechts een kleine spuitmond tussen het mondstuk en de fijne lokale druk wijzigingen en de verzamelaar en de hydraulische cilinder actie heeft geen invloed op de normale watervoorziening. Op hetzelfde moment, de hoeveelheid water verbruikt tijdens de backwashing is erg klein op een debiet van 300 m3 / h. Bijvoorbeeld, de backwash stroom van 35-40m 3 / h, backwash tijd van 7-15 seconden, backwash water volume van 80-160L.